Logo
Augustapolder 12
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180- 46 52 55

of +31(0)6 - 24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Recepten voor Amuses

Een amuse is een klein gerechtje waarmee de smaakpapillen optimaal worden geprikkeld. Vaak worden de amuses gebruikt om de bezoeker te verassen en extra te laten verlangen naar wat komen gaat. Om ook bij u aan tafel deze prikkeling te creëren hebben we hieronder heerlijke amuse recepten. De amuse recepten zijn verassend, mooi maar voornamelijk heel erg lekker. Een groot voordeel is dat u direct de belangrijkste producten die bij het amuse recept horen kunt bestellen. 

 
Een romige mousse van zalm in de dragon
Een romige mousse van zalm in de dragon
Deze heerlijke mousse van zalm in de de dragon maak je in een handomdraai.
Voorbereiding: 120 min min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 20 min.
Tabouleh rolletjes met kip
Tabouleh rolletjes met kip
Een spannende combinatie van Franse smaken in een Aziatisch jasje
Voorbereiding: 60 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Mousse van tonijn met groene tapenade
Mousse van tonijn met groene tapenade
Een heerlijke mousse van tonijn, groene olijven tapenade en verse kaas
Voorbereiding: 40 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Provencaalse Bruschetta
Provencaalse Bruschetta
Geniet van een Bruschetta maar dan lekker op zijn Frans
Voorbereiding: 10 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Escargots de mer
Escargots de mer
Laat u niet voor de gek houden. Het gerecht doet anders vermoeden. Een lekkere amuse met rillettes van tonijn
Voorbereiding: 15 min. Voor 8 personen
Bereidingstijd: 5  min.
Zalm rolletje
Zalm rolletje
Een heerlijk amuse gerechtje van zalm met 100% Hojiblanca olijfolie en een vleugje verse gember
Voorbereiding: 10 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Toast Sardines met Guacamole
Toast Sardines met Guacamole
Een frisse starter met een vleugje pit
Voorbereiding: 15 min. Voor 10 personen
Bereidingstijd: 5 min.
Rouleaux de printemps à la Luzienne
Rouleaux de printemps à la Luzienne
Een knapperige amuse met een Oosters tintje
Voorbereiding: 15 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Sardines Luzienne en Kimono
Sardines Luzienne en Kimono
Sardines Luzienne in Kimono
Voorbereiding: 5 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 5 min.
Vis springrolls
Vis springrolls
Mini springrolls gevuld met sardientjes met een licht pittige saus
Voorbereiding: 10 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Cigares du Paradis
Cigares du Paradis
Een sigaar uit eigen doos .....
Voorbereiding: 10 min. Voor 6 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Cappucci de Homard
Cappucci de Homard
Een cappuccino van een krachtige kreeftenbisque
Voorbereiding: 15 min. Voor 6 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Petits paniers au thon
Petits paniers au thon
Kleine mandjes met tonijn
Voorbereiding: 10 min. Voor 8 personen
Bereidingstijd: 5 min.
Amuse-bouches au maquereau
Amuse-bouches au maquereau
Een klein mondvermaakje van makreel in de witte wijn
Voorbereiding: 20 min. Voor 6 personen
Bereidingstijd: 60 min.
Cigares de Zanzibar
Cigares de Zanzibar
Een kruidige sigaar ...
Voorbereiding: 10 min. Voor 6 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Een gastronomische amuse
Een gastronomische amuse
Een amuse van eendenlever met 2 soorten chutneys
Voorbereiding: 5 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 5 min.
Croustillants Marie-Galante
Croustillants Marie-Galante
Krokante rolletjes van tonijn met emietté Marie-Galante
Voorbereiding: 15 min. Voor 8 personen
Bereidingstijd: 20 min.
Gaspacho met zwart zout
Gaspacho met zwart zout
Een heerlijk koude Gaspacho met zwart zout
Voorbereiding: 10 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 15 min.
Buideltjes rillettes Citroen en Gember
Buideltjes rillettes Citroen en Gember
Buideltjes gevuld met rillettes Citroen en Gember
Voorbereiding: 15 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 30 min.
Tonijn Wrap
Tonijn Wrap
Een wrap met lekkere tonijn en knapperige groenten
Voorbereiding: 15 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 5 min.
Toast met aubergine met ansjovis
Toast met aubergine met ansjovis
Een heerlijke warme combinatie van aubergine en ansjovis. Een stukje Frankrijk op tafel.
Voorbereiding: 10 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Rilettes van Makreel in de witte wijn
Rilettes van Makreel in de witte wijn
Een mooi begeleider van het aperitief deze rilettes van Makreel
Voorbereiding: 10 min. Voor 2 personen
Bereidingstijd:  min.