Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Een romige mousse van zalm in de dragon

Bereidingstijd van Een romige mousse van zalm in de dragonVoorbereiding: 120 min min. Voor 4 personen Voor 4 personen
Bereidingstijd: 20 min.

Ingrediënten

  • 2 blikjes (120 g) zalm met dragon crème van La Belle-Iloise
  • 120 g komkommer, heel fijn gesneden
  •  45 g Fromage Blamc
  • 1/2 theelepel gehakte munt
  •  zout en peper
  •  2 eetlepels olijfolie

 Voor de room:

  • 1 theelepel mosterd
  • 50 g room

Bereiding:

Meng alle ingrediënten door elkaar en klop in een andere kom de slagroom lobbig maar niet stijf en meng op het laatst de mosterd er door heen. Vul 4 glazen voor de helft met het roommengsel en dan vervolgens met het vis mengsel. Vul de glazen verder af met het roommengsel. Zet de glazen voor minstens 1 uur weg in de koelkast om te stijven. Serveer het gerecht verder met wat een ½ cherry  tomaatje en wat verse kruiden. 

Gebruikt(e) product(en) van Bommels Conserven:
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      
Crème van zalm in de dragon 46 60 g Max. 5 werkdagen € 3,62 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1

Alle prijzen zijn exclusief BTW