Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Vijgen & Geitenkaas taartje met Walnoten honing

Bereidingstijd van Vijgen & Geitenkaas taartje met Walnoten honingVoorbereiding: 20 min. Voor 6 personen Voor 6 personen
Bereidingstijd: 15 min.

Ingrediënten

• Kant-en-klaar bladerdeegblad
• 4 vijgen
• 140 g geitenkaas
• 200 g mascarponekaas
• 3 eetlepels Sarah's Tasty Acacia Honey met walnoten
• Olie voor het invetten van de bakvormen

Bereiding:

Verwarm de oven tot 190 ° c. Bereid de afzonderlijke bakvormen voor door ze goed in te vetten en laat ze in de koelkast afkoelen. Bekleed de bakvormen met het deeg en prik met een vork een paar gaatje in de bodem. Bedek de vormpjes met bakpapier en vul het met wat bakbonen. Bak ze ongeveer 7 minuten tot ze een heel licht gouden kleur hebben. Verwijder het bakpapier en de bakbonen.
Meng in een kom 90 g geitenkaas en de mascarpone goed door elkaar en vul de bakvormen met het mengsel. Strijk het glad en bedek met plakjes van de overgebleven geitenkaas. Breng de taartjes terug in de oven en bak 5 minuten tot het deeg mooi goudbruin is en de geitenkaas is gesmolten.
Snijd de vijgen in plakjes en voeg ze toe op de taartjes en besprenkel ½ eetlepel. van Sarah's Tasty Acacia Honey met walnoten over elke voltooide taart. Serveer onmiddellijk.

Gebruikt(e) product(en) van Bommels Conserven:
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      
Sarah's Honey met Walnoten ML17 210 g Max. 5 werkdagen € 6,38 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1

Alle prijzen zijn exclusief BTW