Vis springrolls
![]() |
![]() | Voorbereiding: 10 min. | ![]() |
Voor 4 personen |
Bereidingstijd: 10 min. |
Ingrediënten
- 1 blikje Pitomaïl sardines van La Belle-Iloise
- 70 g droge geroosterde pinda's (grof gehakt)
- 1 theelepel gehakte selderij bladeren
- 1 theelepel gehakte peterselie
- 1 eetlepel gehakte koriander
- 50 g gehakte sjalotten
- 1 eetlepel mayonaise
- 6 rijst bladeren
Bereiding:
Meng met een vork de grof hakte pinda's met de sardientjes (zonder olie, maar maar wel met de saus) lekker wat fijn en meng dan de overige ingredïenten er aan toe. Maak de rijstvelletjes iets vochtig (volgens de beschrijving van de verpakking) en snijd dan de velletjes in driehoeken. Garneer elk stuk met het mengsel en rol nu voorzichtig tot een rolletje. Maak het gerecht nog af met wat verse blaadjes koriander of wat bieslook en geniet er lekker van.
Art.nr. | Inhoud |
Levertijd | Prijs | ||||
![]() |
S10 | 115 g | Max. 5 werkdagen | € 5,96 | Aantal | ||
Minimale besteleenheid: 1 | |||||||
Alle prijzen zijn exclusief BTW |
- Dé Favoriete hamburger
- Tabouleh rolletje met kip
- Gebraden eend met chocolade en sinaasappelsaus
- Carpaccio van zalm en rode biet
- Hartige taart met uien en sardines
- Provencaalse tosti
- Buideltjes rillettes citroen en gember
- Mousse van witte chocolade.frambozen en kersenlikeur
- Chocoladetaart met vijgen en mandarijntjes
- Tajine van kip met citroen, abrikoos en komijn
Nieuwsbrief ontvangen?