Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Ananaskrokantje met gele room

Bereidingstijd van Ananaskrokantje met gele roomVoorbereiding: 15 min. Voor 4 personen Voor 4 personen
Bereidingstijd: 15 min.

Ingrediënten

  • 4 schijfjes verse ananas
  • Verse citronella blaadjes
  • 8 verkruimelde ananassnoepjes (Napoleon)

Voor de bladerdeegjes:

  • 12 rondjes bladerdeeg
  • 1 eigeel

Voor gele room:

  • 4 dl volle melk
  • 100 g Ananas confiture
  • 4 eierdooiers
  •  50 g griessuiker
  •  30 g bloem
  •  20 g maïzena

Voor het eiwit:

  • 4 eiwitten
  • 1 dl Ananas & Kokossaus

Bereiding

Steek kleine rondjes uit de ananasschijven en uit het bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 180°C. Smeer de bladerdeeg rondjes in met het eigeel en bestrooi met de verkruimelde snoepjes. Bak af gedurende 10 min en snijd doormidden.Voor de gele room kook je de melk op met de Ananas confiture. Klop de eierdooiers los met de suiker tot een witte massa en meng er de bloem en de maïzena er doorheen. Giet dan de melk erbij en roer goed los. Breng voorzichtig weer aan de kook en laat indikken onder voortdurend roeren. Klop de eiwitten luchtig en stevig en roer er voorzchtig de Ananas & Kokossaus er door heen. Voor het opmaken van het bord. neem je een  bladerdeeg rondje (met de harde kant onder) en doe daar wat gele room en wat dikke eiwitmengsel op en doe dan daar weer bovenop  bladerdeeg rondje. Maak het gerecht af met de schijfjes ananas, citronella blaadjes en nog wat verkruimelde ananassnoepjes.

 

Gebruikt(e) product(en) van Bommels Conserven:
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      

Alle prijzen zijn exclusief BTW