Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Chocolademousse cake van Willies Cacao

Bereidingstijd van Chocolademousse cake van Willies CacaoVoorbereiding: 10 min. Voor 12 personen Voor 12 personen
Bereidingstijd: 45 min.

Ingrediënten

• 180 g Peruvian Gold 70 Chulucanas cacao, fijn geraspt
• 250 g ongezouten boter
• 5 eieren
• 200 g Moscovado bruine rietsuikerr
• 1 theelepel vanille-extract


Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 160 ° C  en vet een  25cm taartvorm  in wat boter.  Smelt de cacao en boter au-bainmarie.  Klop de eieren met de suiker en het vanille-extract lobbig. Giet de cacao mengsel bij de eieren en meng het voorzichtig door elkaar. Vul het cacaomengsel in de taartvorm en plaats het in de blaadslee. Giet dan vervolgens voorzichtig kokend water in de braadslee totdat het water net onder de rand van de taartvorm blijft. Bak de taart gedurende 30 minuten totdat hij stevig aanvoelt.

Gebruikt(e) product(en) van Bommels Conserven:
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      
Willie's Cacao - Chulucanas Gold Peruvian 70% WC0103 50 g Max. 5 werkdagen € 2,78 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1

Alle prijzen zijn exclusief BTW