Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Gepocheerde peer met Gember honing chocoladesaus

Bereidingstijd van Gepocheerde peer met Gember honing chocoladesausVoorbereiding: 15 min. Voor 4 personen Voor 4 personen
Bereidingstijd: 20 min.

Ingrediënten

• 4 grote peren
• 2 kaneelstokjes
• Suiker
• 2 Steranijs
• Kruidnagel
• 300g donkere chocolade
• 300g room / melk
• 1theelepel Sarah's honing met gember
• Handvol geroosterde amandelen
• Slagroom / ijs om te serveren

Bereiding: 

Schil de peren en leg ze dan in een pan of ovenbestendige schaal. Doe er water bij totdat ze net onder staan. Vervolgens doe je er een kopje suiker, kaneelstokjes, steranijs en paar kruidnagels bij en meng het eventjes. Dek af met folie en pocheer op middelhoog vuur tot de peren zacht zijn maar niet uit elkaar vallen.
Smelt zacht de donkere chocolade met gelijke hoeveelheid room of melk. Meng vervolgens de chocolade met de honing. Haal de peren uit de pan. Of je snijd ze door of je laat ze heel. Leg de peer op een mooi bordje en schenk dan de warme chocoladesaus er over heen en strooi wat geroosterde amandelen er op. Werk af met een lekkere schep slagroom of met een bolletje ijs en geniet er lekker van.

Gebruikt(e) product(en) van Bommels Conserven:
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      
Sarah's Honey met Gember ML60 250 g Max. 5 werkdagen € 4,58 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1

Alle prijzen zijn exclusief BTW