Logo
Augustapolder 12
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180- 46 52 55

of +31(0)6 - 24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Recepten voor Hoofdgerechten

Variatie in de keuken van alle dag of voor je etentje met familie en vrienden met deze recepten. De belangrijkste ingrediënten zijn direct te bestellen. Bon Appetit!

 
Broodje Pulled Pork
Broodje Pulled Pork
Super genieten van zacht gegaard varkensvlees op een heerlijk broodje
Voorbereiding: 15 min. Voor 6 personen
Bereidingstijd: 360-600 min.
Geglazuurde Zalm met marmelade en Gember
Geglazuurde Zalm met marmelade en Gember
Een eenvoudige gerecht met zalm maar heerlijk zacht en vol van smaak is.
Voorbereiding: 5 min. Voor 1 personen
Bereidingstijd: 5 min.
Sweet Apple Cottage Pies
Sweet Apple Cottage Pies
Een luxueuze mini-versie van een ouderwets gerecht maar dan lekker wat gepimpt
Voorbereiding: 15 min. Voor 6 personen
Bereidingstijd: 30 min.
Favoriete hamburger
Favoriete hamburger
Nu kan je echt genieten van je Favoriete hamburger. Heerlijk gekruid en verrassend door de combinatie van de Yellow Bell Pepper Ketchup en de Mulhouse uien confijt.
Voorbereiding: 10 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 20 min.
Gegrilde Steak met champignons en een donker biertje
Gegrilde Steak met champignons en een donker biertje
Super stoer genieten van een gegrilde steak
Voorbereiding: 10 min. Voor 2 personen
Bereidingstijd: 120 min.
Gevulde varkenshaasje met spek
Gevulde varkenshaasje met spek
Een heerlijke combinatie van de zoetheid van de appel, de scherpte van de chutney en het licht zoute van het spek samen met een mooi stukje vlees
Voorbereiding: 10 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 20 min.
Cheese Makers Pie
Cheese Makers Pie
Met deze Cheese Makers Pie zet je weer eens iets anders op tafel.
Voorbereiding: 30 min. Voor 6 personen
Bereidingstijd: 45 min.
Cocotte met Makreel en Venkel
Cocotte met Makreel en Venkel
Een heerlijk Frans gerechtje van Makreel en venkel uit de cocotte
Voorbereiding: 10 min. Voor 2 personen
Bereidingstijd: 25 min.
Tajine van kip met citroen, abrikoos en komijn
Tajine van kip met citroen, abrikoos en komijn
Het genieten begint al met tijdens de voorbereiding van deze Tajine schotel met kip, gekonfijte citroen, abrikoos en komijn. Al die heerlijke Oosterse geuren in huis.
Voorbereiding: 15 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 60 min.
Thai stoofpotje met scampi en staartvis
Thai stoofpotje met scampi en staartvis
Oosterse geuren op het bord met dit heerlijk Thais stoofpotje met scampi en staartvis
Voorbereiding: 15 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 15 min.
Courgettetaart met foie gras
Courgettetaart met foie gras
Soms mag je best een beetje decadent genieten. In dit geval van een heerlijke Courgettetaart met foie gras.
Voorbereiding: 10 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 25 min.
Choc au Vin
Choc au Vin
Een Frans klassiek gerecht Coq au Vin lekker verrijkt met chocolade
Voorbereiding: 15 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 100  min.
Gebraden eend met chocolade en sinaasappelsaus
Gebraden eend met chocolade en sinaasappelsaus
Laat je verrassen door de heerlijke smaak van de eend met tonen van chocolade, sinaasappel en balsamico.
Voorbereiding: 40 min. Voor 2 personen
Bereidingstijd: 40 min.
Zeebaars met Aubergine
Zeebaars met Aubergine
Zeebaarsfilet uit de oven met aubergine
Voorbereiding: 5 min. Voor 2 personen
Bereidingstijd: 22 min.
Gerookte Zalm met gerookt zout
Gerookte Zalm met gerookt zout
Gerookte Zalm met gerookt zout en biologische olijfolie
Voorbereiding: 15 min. Voor 2 personen
Bereidingstijd: 15 min.
Tajineschotel met tonijn
Tajineschotel met tonijn
Een heel gemakkelijk maar vooral smaakvolle Tajineschotel met tonijn
Voorbereiding: 15 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 120 min.
Tagliatelle Zanzibar
Tagliatelle Zanzibar
Een tagliatelle met een zoet tintje
Voorbereiding: 5 min. Voor 2 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Vistaart met Tonijn en kokos
Vistaart met Tonijn en kokos
Een exotisch vistaart! Stukjes tonijn in een zeer fijne en fruitige extra vergine olijfolie vergezelt van kokosnoot, peper, limoen en specerijen uit Colombo. Je waant je in het Verre Oosten.
Voorbereiding: 15 min. Voor 2-4 personen
Bereidingstijd: 30 min.
Timbale Makreel à la moutarde
Timbale Makreel à la moutarde
Makreel timbaal met mosterd
Voorbereiding: 15 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 30 min.
Crumble de courgettes aux delices de Carthage
Crumble de courgettes aux delices de Carthage
Een crumble van Courgette met de geneugten van Carthage
Voorbereiding: 25 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Quiche van makreel in de witte wijn
Quiche van makreel in de witte wijn
Lekker als warme maaltijd, maar ook heerlijk als lunch
Voorbereiding: 20 min. Voor 6 personen
Bereidingstijd: 35 min.
Gratin du Marin
Gratin du Marin
Niet alledaags deze gegratineerde schotel waarvoor als basis een vissoep is gebruikt, maar wel verrassend lekker
Voorbereiding: 20 min. Voor 2-3 personen
Bereidingstijd: 90-120 min.
Hartige taart met uien en sardines
Hartige taart met uien en sardines
Een hartige taart met gesmoorde uien en sardines. Het recept is met de sardines met 2 pepers, maar een andere variant kan ook zalig zijn
Voorbereiding: 35  min. Voor 6-8 personen
Bereidingstijd: 20 min.
Pizza des Boucaniers
Pizza des Boucaniers
Pizza des Boucaniers
Voorbereiding: 10 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 15-20 min.
Gebakken eieren met cacao en zwarte bonen ontbijt
Gebakken eieren met cacao en zwarte bonen ontbijt
De ochtend beginnen met een heerlijk ontbijtje van gebakken eieren met cacao en zwarte bonen
Voorbereiding: 20 min. Voor 4-6 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Rode mul met tapenade
Rode mul met tapenade
Een lekker stukje vis uit de oven met een Franse invloed
Voorbereiding: 10 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Geglazuurde Pastinaak en Woteltjes met Sea Salted Caramel
Geglazuurde Pastinaak en Woteltjes met Sea Salted Caramel
Geglazuurde Pastinaak en Woteltjes met Sea Salted Caramel
Voorbereiding: 40  min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Gepocheerde vis met Tabouleh
Gepocheerde vis met Tabouleh
Een heerlijk visgerecht met Zuid Europese invloeden
Voorbereiding: 10 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 30 min.