Broodje Pulled Pork
![]() |
![]() | Voorbereiding: 15 min. | ![]() |
Voor 6 personen |
Bereidingstijd: 360-600 min. |
Ingrediënten
- 2 middelgrote uien, dun gesneden
- 3 knoflookteentje, dun gesneden
- 235ml blanke gevogelte fond
- 1 eetlepels bruine suiker
- 1 eetlepels chilipoeder
- 1 eetlepels zout, plus meer als nodig
- ½ theelepel gemalen komijn
- ¼ theelepel gemalen kaneel
- 1 varkensschouder met of zonder bot (ca. 1,3 kg)
- 4 theelepels Cottage Delight Pulled Pork Sauce
- 6 broodjes
- IJbergsla, fijngesneden
Bereiding:
Leg de uien en knoflook in een slow-cooker of gietijzeren pan en doe de fond erbij. Meng in een aparte kom de suiker, chilipoeder, zout, komijn en kaneel goed door elkaar. Dep het vlees goed droog en wrijf dan het vlees met de kruiden goed in en leg het dan in de pan op de uien en de knoflook. Doe de deksel op de pan en kook het varkensvlees heel zachtjes (ongeveer 6 tot 8 uur) totdat het uit elkaar valt. Zet de slow-cooker uit of haal de pan van het vuur uit en verwijder het varkensvlees en leg dit op een snijplank. Vervolgens gaan we het kookvocht zeven en bewaar dit even apart. Haal het vlees helemaal uit elkaar en leg het dan weer terug in de pan op een zacht vuurtje. Voeg dan de Cottage Delight Pulled Pork Sauce er aan toe en meng dit lekker met elkaar. Voeg dan een beetje van het kookvocht er aan toe tot dat het vlees net een beetje onder staat. Laat het vervolgens nog zo 5 minuutjes zachtjes koken. Snijd een broodje door en beleg dit lekker met de pulled pork en met een beetje IJbergsla.Geniet er lekker van.
Art.nr. | Inhoud |
Levertijd | Prijs | ||||
![]() |
CD300152 | 220 ml | Max. 5 werkdagen | € 5,46 | Aantal | ||
Minimale besteleenheid: 1 | |||||||
Alle prijzen zijn exclusief BTW |
- Dé Favoriete hamburger
- Tabouleh rolletje met kip
- Gebraden eend met chocolade en sinaasappelsaus
- Carpaccio van zalm en rode biet
- Hartige taart met uien en sardines
- Provencaalse tosti
- Buideltjes rillettes citroen en gember
- Mousse van witte chocolade.frambozen en kersenlikeur
- Chocoladetaart met vijgen en mandarijntjes
- Tajine van kip met citroen, abrikoos en komijn
Nieuwsbrief ontvangen?