Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Crumble de courgettes aux delices de Carthage

Bereidingstijd van Crumble de courgettes aux delices de CarthageVoorbereiding: 25 min. Voor 4 personen Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.

Ingrediënten

Ingrediënten voor de vulling:

  • 2 blikjes van 80 gram émietté van Sardine "Délices de Carthage" van la Belle-Iloise
  • 1 middelgrote courgette
  • 1 middelgrote ui
  • 1 middelgrote tomaat
  • ½  teentje knoflook
  • zout en peper naar smaak
  • 1 eetlepel olijfolie

Ingrediënten voor de crumble:

  • 20 gram pijnboompitten
  • 80 gram crackers
  • 40 gram bloem
  • 30 gram boter


Bereiding:


Bereiding voor de vulling:
Snijd alle groenten in kleine blokjes van 1 cm. Bak de uien in olijfolie tot ze lichtbruin zijn en voeg dan de courgette toe en bak het ongeveer 10 minuten. Voeg knoflook, tomaten en de kruiden en bak het geheel totdat het meeste vocht van de tomaten is verdampt. Schep het mengsel in een kleine ovenschaal  en verdeel hierover de sardines in kleine stukjes.

Bereiding van de crumble:
meng de boter met de bloem en voeg dan de pijnboompitten en de grof gemalen crackers er aan toe. Bestrooi dit mengsel op de ovenschaal met de vis en bak de ovenschotel  in een hete oven (200 ° C) voor ongeveer 10 minuten. De crumble moet lekker bruin zijn. Laat hem iets afkoelen. Serveer het met een frisse groene salade. 


Gebruikt(e) product(en) van Bommels Conserven:
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      

Alle prijzen zijn exclusief BTW