Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Gruyère met Melkchocolade met Sea Flakes

Bereidingstijd van Gruyère met Melkchocolade met Sea FlakesVoorbereiding:  min. Voor  personen Voor  personen
Bereidingstijd:  min.

Ingrediënten

  • Gruyère kaas
  • Venezuelan Rio Caribe - Melk Sea Flakes

Hoe geniet je er lekker van:

Het is eigenlijk heel simpel . Snijd een stukje van de kaas en breek de chocolade in kleine stukjes. Geniet dan samen van de verschillende smaaktonen.

Find a well aged Gruyère with sweet supply nuttiness and eat with Sea Flakes. Made with raw cows’ milk you can equally try Comte, the French equivalent of this Swiss classic. When you crunch into the soft flakes of sea salt buried in this beautiful Rio Caribe milk chocolate, you will find it has a similar sweet savoury balance to the cheese.