Sauzen
Een saus maken zoals op restaurantenniveau is echt niet zo moeilijk
Bij een mooi stukje vlees of vis hoort toch een lekkere saus. Met deze recepten kan je op eenvoudige wijze een geweldige saus op tafel toveren. Nu is echt iedereen een masterchef.
![]() |
Champignonsaus
Een klassieker van een saus maar o zo lekker.. Deze roomsaus is een veelzijdige saus en laat zich bijna bij alle gerechten passen: vis, vlees, gevogelte, wild of een verrukkelijke pasta
Voorbereiding: 15 min. | Voor 4 personen | ||
Bereidingstijd: 10 min. |
![]() |
Klassieke Wildsaus
Een perfecte begeleider bij dat mooie stukje wild.
Voorbereiding: 15 min. | Voor 4 personen | ||
Bereidingstijd: 10 min. |
![]() |
Pepersaus
Een heerlijke ouderwetse pepersaus
Voorbereiding: 10 min. | Voor 4 personen | ||
Bereidingstijd: 10 min. |
![]() |
Jagersaus
De bekende pakjes zijn nu echt verleden tijd bij het proeven van deze zelfgemaakte jachtsaus. Zo puur kan het zijn.
Voorbereiding: 15 min. | Voor 4 personen | ||
Bereidingstijd: 10 min. |
![]() |
Mosterdsaus
Weer zo klassieker van een saus. De bekende mosterdsaus heerlijk bij rund-, gevogelte- en tal van visgerechten
Voorbereiding: 15 min. | Voor 4 personen | ||
Bereidingstijd: 10 min. |
![]() |
Rozemarijnsaus
Een heerlijke volle saus voor een mooi stukje vlees
Voorbereiding: 15 min. | Voor 4 personen | ||
Bereidingstijd: 10 min. |
![]() |
Portsaus
Een prachtige Portsaus wat een goede begeleider is bij tal van wild-, lam- en rundergerechten
Voorbereiding: 15 min. | Voor 4 personen | ||
Bereidingstijd: 10 min. |
![]() |
Wildsaus met Chocolade
Een heerlijke saus voor dat mooie stukje wild verrijkt met een vleugje chocolade
Voorbereiding: 15 min. | Voor 4 personen | ||
Bereidingstijd: 10 min. |
![]() |
Witte wijnsaus
Als een vis in het water zo heerlijk wordt het visgerecht met deze zelfgemaakte witte wijnsaus
Voorbereiding: 15 min. | Voor 4 personen | ||
Bereidingstijd: 10 min. |
Top 10 recepten
- Dé Favoriete hamburger
- Tabouleh rolletje met kip
- Gebraden eend met chocolade en sinaasappelsaus
- Carpaccio van zalm en rode biet
- Hartige taart met uien en sardines
- Provencaalse tosti
- Buideltjes rillettes citroen en gember
- Mousse van witte chocolade.frambozen en kersenlikeur
- Chocoladetaart met vijgen en mandarijntjes
- Tajine van kip met citroen, abrikoos en komijn
Nieuwsbrief ontvangen?