Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Champignonsaus van Belfond

Bereidingstijd van Champignonsaus van BelfondVoorbereiding: 15 min. Voor 4 personen Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.

Ingrediënten

  • 1 potje Kalfsfond of Gevogeltefond of Visfond
  • 125 champignons
  • 1 teentje knoflook
  • 50 ml Cognac
  • 250 ml room
  • platte peterselie
  • citroensap van een halve citroen
  • peper en zout

Bereiding:

Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren en bak ze met wat boter in een pan. Hak de knoflook fijn en bak het mee met de champignons. Schenk de Cognac erbij en flambeer de champignons (pas op voor de afzuigkap) Voeg de gewenste fond erbij en laat zachtjes inkoken. Schenk er nu de room bij en laat nog even enkele minuten inkoken. Maak de saus op smaak met zout, peper, fijn gesneden peterselie (klein handje|) en citroensap.van een halve citroen.

Gebruikt(e) product(en) van Bommels Conserven:
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      
Blanke Kalfsfond BF002 240 ml Max. 5 werkdagen € 4,15 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1
Blanke Gevogeltefond BF003 240 ml Max. 5 werkdagen € 4,15 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1
Visfond BF004 240 ml Max. 5 werkdagen € 4,15 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1

Alle prijzen zijn exclusief BTW