Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Jagersaus van Belfond

Bereidingstijd van Jagersaus van BelfondVoorbereiding: 15 min. Voor 4 personen Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.

Ingrediënten

  • 1 potje Runderfond
  • 2 fijn gesnipperde sjalotten
  • 100 gram gerookte spekblokjes
  • 150 ml rode wijn
  • 1 takje tijm
  • 2 blaadjes laurier
  • 250 gram champignons
  • Klontje roomboter
  • Zout en peper

Bereiding:

Smelt wat boter in de braadpan en fruit de sjalotten. Voeg later de spekblokjes toe. Voeg de wijn, tijm  en de laurierblaadjes er aan toe en laat het lekker inkoken. Voeg de fond aan de saus en laat het nog lekker een tiental minuten pruttelen. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren en bak ze in een andere pan even aan. Voeg de champignons vervolgens aande saus toe en maak de saus af met wat zout en peper. Neem de pan van het vuur en haal de laurierblaadjes er uit en monteer de koude klontjes boter door de saus.

Gebruikt(e) product(en) van Bommels Conserven:
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      
Bruine Runderfond BF001 240 ml Max. 5 werkdagen € 4,15 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1

Alle prijzen zijn exclusief BTW