Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Portsaus van Belfond

Bereidingstijd van Portsaus van BelfondVoorbereiding: 15 min. Voor 4 personen Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.

Ingrediënten

  • 1 potje Runderfond of Lamsfond of Wildfond
  • 1 fijngesnipperde ui
  • 150 ml Port
  • klontje roomboter
  • 1 eetlepel vijgen balsamico glaze
  • Peper en zout

Bereiding:

Fruit de gesnipperde ui in een klontje boter. Voeg de Port er aan toe en laat het ongeveer 1/3 inkoken. Voeg de Fond en de balsamico glaze toe en laat het nog even inkoken. Om de saus iets dikker te maken voeg dan wat maïzena (eerst even aanmaken met wat water tot een sausje) er aan toe en laat even inkoken. Maak de saus verder op smaak met wat zout en peper en roer er op het laatst nog een klontje koude boter er door heen. 

Gebruikt(e) product(en) van Bommels Conserven:
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      
Bruine Runderfond BF001 240 ml Max. 5 werkdagen € 4,15 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1
Wildfond BF006 240 ml Max. 5 werkdagen € 4,15 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1
Lamsfond BF005 240 ml Max. 5 werkdagen € 4,15 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1

Alle prijzen zijn exclusief BTW