Logo
Augustapolder 12
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180- 46 52 55

of +31(0)6 - 24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Recepten voor Voorgerechten

Een selectie van onze voorgerechten. De belangrijkste ingedriënten kunnen direct besteld worden. Je kunt het zo moeilijk of makkelijk maken als jezelf wilt. 

 
Vis Wentelteefjes
Vis Wentelteefjes
Maak van een echt Oud-Hollands recept eens een ziltig lekkernij
Voorbereiding: 5 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Carpaccio van zalm en rode biet
Carpaccio van zalm en rode biet
Carpaccio van zalm en rode biet
Voorbereiding: 30 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Ratatouille taart
Ratatouille taart
Geniet van een heerlijke luchtige ratatouille taart tijdens de lunch of voor een heerlijk voorgerecht.
Voorbereiding: 20 min. Voor 4-6 personen
Bereidingstijd: 30 min.
Sint Jacobsschelp soufflé met sinaasappel
Sint Jacobsschelp soufflé met sinaasappel
Een heerlijke verrassende Sint Jacobsschelp soufflé met sinaasappel
Voorbereiding: 80 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 20 min.
Galette Marie Galante
Galette Marie Galante
Een typisch Frans gerecht. Een galette met tonijn maar dan met een andere twist.
Voorbereiding: 25 min. Voor 8 personen
Bereidingstijd: 40 min.
Omelet met courgette bloemen
Omelet met courgette bloemen
Omelet met courgette bloemen
Voorbereiding: 10 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 15 min.
Risotto met zeevruchten en tonijn
Risotto met zeevruchten en tonijn
Een heerlijke risotto met zilte smaak van heerlijke zeevruchten en tonijn.
Voorbereiding: 20 min. Voor 4-6 personen
Bereidingstijd: 15 min.
Cornets de salade Paradis
Cornets de salade Paradis
Een Cornet met een Salade "Paradijs"
Voorbereiding: 5 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 5 min.
Feuilletés St. Georges
Feuilletés St. Georges
Een "saucijzenbroodje" van Sardines met de klassieker onder de sardines
Voorbereiding: 10 min. Voor 6 personen
Bereidingstijd: 15 min.
Rillettes van Sardines
Rillettes van Sardines
Een frisse combinatie sardines als rillettes gemarineerd in de Muscadet
Voorbereiding: 10 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 5 min.
Cake van tonijn met groene olijven
Cake van tonijn met groene olijven
Lekker als voorgerecht of bij de high tea
Voorbereiding: 20 min. Voor 6 personen
Bereidingstijd: 60 min.
Sardines Toutankhamon
Sardines Toutankhamon
Een gerecht dat zowel als voorgerecht als wel als hoofdgerecht kan worden bereid. Voeg voor het hoofdgerecht nog verse pasta of rijst toe
Voorbereiding: 15 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 15 min.
Aubergine tartine met tonijn en ansjovis
Aubergine tartine met tonijn en ansjovis
Tover van een snee brood een heerlijke Aubergine tartine met tonijn en ansjovis
Voorbereiding: 5 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Carpaccio van Coquilles
Carpaccio van Coquilles
Een sublieme combinatie de coquilles met fleur de sel met saffraan en limoenolie
Voorbereiding: 5 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Kruiden taart en Parmigiano
Kruiden taart en Parmigiano
Kruiden taart en Parmigiano Reggiano met salade en Balsamico Azijn van Modena IGP
Voorbereiding: 20 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 25 min.
Zalm Muffin
Zalm Muffin
Een muffin van zalm, lekker als voorgerecht of tussendoortje bij de borrel
Voorbereiding: 10 min. Voor 2 personen
Bereidingstijd: 15 min.
Risotto met witte asperges saffraan en balsamico
Risotto met witte asperges saffraan en balsamico
Risotto met witte asperges, saffraan en 120 - balsamico van Modena IGP
Voorbereiding: 10 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 45 min.
Brochette aperitief
Brochette aperitief
Genieten van het aperitief op zijn Frans. Een brochette met heerlijke Franse groenten.
Voorbereiding: 15 min. Voor 4-6 personen
Bereidingstijd: 15 min.
Provencaalse tosti
Provencaalse tosti
Een tosti met de smaak van Zuid Frankrijk. Aubergine met een vleugje ansjovispasta en Parmezaanse kaas
Voorbereiding: 4 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Gemarineerde zalm met witbier en een vinaigrette met honing
Gemarineerde zalm met witbier en een vinaigrette met honing
Een heerlijk licht voorgerecht van gemarineerde zalm in het witbier en een klein zuurtje van de vinaigrette met honing
Voorbereiding: 120 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 15 min.
Avocado met een pittige cocktailsaus
Avocado met een pittige cocktailsaus
een lekker voorgerecht met avocado met een scheutje malt Whiskey en een pittige cocktailsaus.
Voorbereiding: 10 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.