Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Carpaccio van zalm en rode biet

Bereidingstijd van Carpaccio van zalm en rode bietVoorbereiding: 30 min. Voor 4 personen Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.

Ingrediënten

  • 12 sneetjes verse Schotse zalm (ongeveer 140g per pers)
  • Verse dillepluimpjes
  • Rode biet gekookt in schijfjes
  • 100 g Belberry Apple Jelly

Voor de marinade:

  • 3 cl rode biet sap
  • 5 cl Red Bell Pepper Vinegar
  • 5 cl Bloody Beetroot Ketchup
  • Zwarte peper uit de molen
  • Fijngehakte dillepluimpjes

BEREIDING:

Maak eerst lekker de marinade: meng alle ingrediënten en werk af met een paar draaien van de pepermolen. Schik de sneetjes gerookte zalm op 4 borden en verdeel er de marinade over. Laat een 20 tal minuten marineren alvorens te serveren. Werk af met wat toefjes Apple Jelly, stukje krokante toast, schijfjes rode biet en met wat verse dille

Tip: De zalm kan vervangen worden door andere lekkere vissoorten zoals kabeljauw of zeebaars.

bron:

www.bartvanleuven.com

www.culinair-ateljee.be

Gebruikt(e) product(en) van Bommels Conserven:
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      
Red Bell Pepper Vinegar RS865 200 ml Max. 5 werkdagen € 7,29 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1
Belberry - Ketchup Bloody Beetroot RS906 250 ml Max. 5 werkdagen € 5,46 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1

Alle prijzen zijn exclusief BTW