Risotto met zeevruchten en tonijn
![]() |
![]() | Voorbereiding: 20 min. | ![]() |
Voor 4-6 personen |
Bereidingstijd: 15 min. |
Ingrediënten
- 1 blik Velouté de Coquillages - Schaaldierensoep van La Belle-ILoise
- 2 blikjes Witte Germon Tonijn Naturel van la Belle-Iloise
- 500 g mosselen
- 100g ui
- 150 g courgette
- 100g wortel
- 1 tomaat
- 70 g champignons1
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 klein glas witte wijn (10 cl)
- 4 eetlepels olijfolie
- 1/3 liter water
- 1 snuifje kruiden
- ½ theelepel zout (1,5 g)
- 1 snufje gemalen peper
Bereiding:
Maak de mosselen schoon en kook de mosselen kort in de witte wijn. Zeef en bewaar het kookvocht en haal de mossel uit de schelp. Bewaar een paar mosselen voor de garnering. Snijd de groenten in kleine stukjes en bak het beetgaar in de olijfolie. Voeg de risotto toe en bak het kort even mee.
Voeg het de inhoud van de soep en het vocht van de tonijn toe en bak nog even kort mee. Voeg dan vervolgens de, courgette, champignons, knoflook en kruiden er aan toe en roer goed door. Maak vervolgens de risotto af door iedere keer vocht er aan toe te voegen totdat de risotto gaar is. Voeg dan de tonijn en de mosselen er aan toe en roer het voorzichtig nog even door. Laat dan even de risotto een minuut of 5 rusten en serveer het op een mooi bord of in een glas.
Art.nr. | Inhoud |
Levertijd | Prijs | ||||
![]() |
182x | 400 g | Max. 5 werkdagen | € 5,96 | Aantal | ||
Minimale besteleenheid: 1 | |||||||
![]() |
33 | 139 g | Max. 5 werkdagen | € 7,75 | Aantal | ||
Minimale besteleenheid: 1 | |||||||
![]() |
SI60213 | 100 g | Max. 5 werkdagen | € 7,29 | Aantal | ||
Minimale besteleenheid: 1 | |||||||
![]() |
1MPOIBH | 30 g | Max. 5 werkdagen | € 6,38 | Aantal | ||
Minimale besteleenheid: 1 | |||||||
![]() |
HC0100 | 500 ml | Max. 5 werkdagen | € 24,08 | Aantal | ||
Minimale besteleenheid: 1 | |||||||
Alle prijzen zijn exclusief BTW |
- Dé Favoriete hamburger
- Tabouleh rolletje met kip
- Gebraden eend met chocolade en sinaasappelsaus
- Carpaccio van zalm en rode biet
- Hartige taart met uien en sardines
- Provencaalse tosti
- Buideltjes rillettes citroen en gember
- Mousse van witte chocolade.frambozen en kersenlikeur
- Chocoladetaart met vijgen en mandarijntjes
- Tajine van kip met citroen, abrikoos en komijn
Nieuwsbrief ontvangen?