Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Sint Jacobsschelp soufflé met sinaasappel

Bereidingstijd van Sint Jacobsschelp soufflé met sinaasappelVoorbereiding: 80 min. Voor 4 personen Voor 4 personen
Bereidingstijd: 20 min.

Ingrediënten

  • 1 blik soep van schaaldieren van La Belle-Iloise
  • 3 eiwitten
  • 15 g aardappelzetmeel of maiszetmeel
  • 150 g van St Jacques noten
  • sap van 1 sinaasappel
  • een paar fijngesneden sinaasappelschilletje
  • 1 snufje witte peper
  • 1 snuifje zout

Bereiding:

Snijd de St-jakobsschelp in ongeveer 0,5 cm plakjes. Kook  het sinaasappelsap met de schilletjes in tot een 1/3. Voeg dan de St-jakobsschelpen er aan toe en haal het gelijk van het vuur af. Laat het voor ongeveer 1 uur lekker marineren. Maak het blik van de soep open en zeef het.  Giet vervolgens de helft van de soep bij de St-jakobsschelpen .Meng het aardappelzetmeel met de andere helft van de soep samen met 1 eiwit. Verwarm de oven tot 180 ° C.  Klop vervolgens 2 eiwitten stijf met wat zout en peper en meng het geheel met de St-jakobsschelp en het aardappelzetmeel. Vet de soufllé bakjes in en giet dan het mengsel er in. Zet ze in de oven totdat ze lekker mooi bruin zijn.

Gebruikt(e) product(en) van Bommels Conserven:
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      
Velouté de Coquillages - Schaaldierensoep 182x 400 g Max. 5 werkdagen € 5,96 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1
Sal de Ibiza - Granito 100% Zuiver Zeezout Citroengras & Gember SI60213 100 g Max. 5 werkdagen € 7,29 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1

Alle prijzen zijn exclusief BTW