Logo
Augustapolder 12
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180- 46 52 55

of +31(0)6 - 24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Toast rundercarpaccio met Parmezaan en truffelmayonaise

Bereidingstijd van Toast rundercarpaccio met Parmezaan en truffelmayonaiseVoorbereiding: 40 min. Voor 4 personen Voor 4 personen
Bereidingstijd: 15 min.

Ingrediënten

• 300 g dik stuk ossenhaas,dunne lende of filet pur (of reeds gesneden rundscarpaccio)
• 8 sneden zuurdesembrood
• Stuk Parmezaan
• Grof zout
• Peper
• Waterkers
• kappertjes
• 2 el pijnboompitten
• Truffelmayonaise Natura

BEREIDING:

Zet het stuk vlees 30 minuten in de diepvries.
Maak schilfers van de Parmezaan. Toast de sneden brood en bestrijk rijkelijk met truffelmayonaise. Snij het vlees in heel dunne plakken met behulp van een snijmachine (of vraag dit aan je slager).
Rooster de pijnboompitten. Beleg het brood met enkele plakjes vlees. Kruid met peper en zout. Werk af met waterkers, kappertjes, pijnboompitten en Parmezaanschilfers. Verfijnd en smaakvol. Onweerstaanbaar voor gastronomische fijnproevers!

Gebruikt(e) product(en) van Bommels Conserven:
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      
Truffelmayonaise MT160 160 g Max. 5 werkdagen € 3,73 Aantal
  In winkelwagen
Minimale bestelhoeveelheid: 1
Halen Môn Fine Sea Salt Flakes 100g HMFIN00100 100g Max. 5 werkdagen € 5,61 Aantal
  In winkelwagen
Minimale bestelhoeveelheid: 1

Alle prijzen zijn exclusief BTW