Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Producten

 
BIO
BIO
We werken samen met producenten die hun verantwoordelijkheid nemen voor het milieu en voor de maatschappij. Dat betekent in ieder geval dat wij producten bieden waarbij duurzaamheid op nummer 1 staat. Daarnaast is een gedeelte van het assortiment ook 100% Biologisch.
Chocolade & Fudge
Chocolade & Fudge
We nemen je graag mee op wereldreis met authentieke maar ook zeer verrassende smaken van chocolade. Verkrijgbaar als cacao, cacaobonen en dikke plakken chocolade en niet te vergeten onze zalige fudge.
Zoet
Zoet
Alsof engelen op je tong ...., dat is wat deze Zoetwaren van hoogwaardige kwaliteit bieden. Van traditionele tot zeer exquise smaken op het gebied van siropen, confitures en niet te vergeten de allerbeste nougat. Maar vooral bijzonder de mixen om zelf je apéritief, cocktail, rum of wodka melange te bereiden
Crackers & Snacks
Crackers & Snacks
Lekkers uit Europa, chips, popcorn, crackers ....... en ook hartige koekjes
Hartig
Hartig
Onze hartige producten omvatten paté's, rillettes, bijzondere kaasbegeleiders, chutneys, ketchup, groenteterrines, niet te vergeten de vis van la Belle-Iloise etc.
Koffie & Thee
Koffie & Thee
Een prachtig gamma van diverse theesoorten van Quai Sud en van Whittard. De thee is afkomstig van de beste thee plantages. Keuze uit zwarte, groene thee of gearomatiseerde thee. Daarnaast bieden we de thee met allerbeste pepermunt van Summerdown
Seizoensproducten
Seizoensproducten
Hier bieden we u de lekkerste Seizoensproducten aan voor in de winkel.