Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Cacao

De cacao van Quai Sud die wij bieden is een melange van de allerbeste cacaobonen afkomstig uit Ecuador, Sao Tomé, Vanuatu. De cacao is 100% bio. Door toevoegingen van andere producten hebben niet alle cacao varianten het bio label. 

De raffiazakjes waar een aantal cacao soorten in zijn verpakt worden met de hand door 13 families in Madagascar uit de Provincie Tananarive gemaakt. Dit doen zij tussen de rijstoogsten door, waarmee ze buiten de oogst ook van inkomsten kunnen genieten.

Daarnaast bieden we de cacao van Zaabär variërend van puur tot cacao met bijzondere spijscombinaties, voor diegene die graag verrast wil worden.

 
Cartwright & Butler
Cartwright & Butler
Cartwright is de maker van Engelse traditionele producten, maar daarbinnen bieden ze ook producten die net even anders en innovatief zijn. Zo ook met deze chocoladeparels
Quai Sud
Quai Sud
De cacao van Quai Sud die wij bieden is een melange van de allerbeste cacaobonen afkomstig uit Ecuador, Sao Tomé, Vanuatu. De cacao is 100% biologisch
Whittard of Chelsea 1886
Whittard of Chelsea 1886
Een oud bedrijf dat haar kennis in de aflopen jaren heeft vergaard met het in- en verkopen van koffie, thee en cacao. Belangrijkste missie is om daarin de consument het beste te bieden. Dat doen ze sinds 1896.
Willie's Cacao
Willie's Cacao
100% puur genieten van Single Estate Medellin Cacao
Simón Coll
Simón Coll
Simón Coll mag zich roemen om haar heerlijke cacao. Puur van smaak