Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Indonesian Surabaya Gold

Willie's Cacao - reep Indonsian Surabaya Gold 69

Deze reep is gemaakt van bonen die afkomstig zijn van het eiland Java. Deze cacaosoort wordt alom zeer gewaardeerd. De bonen zijn uitzonderlijk licht van kleur en hebben een iets hoger cacaoboter gehalte dan gewoonlijk. Het resultaat is een verrassend licht donkere chocolade met zachte caramel (en heerlijke bessen) tonen.

Indonesië is 's werelds op twee na grootste producent van cacao. De Javaanse bonen van Willie's Cacao worden geproduceerd door een staatsbedrijf plantage, dat goed is voor 8% van de productie van Indonesië. De bonen van deze telers staan er om bekend dat ze zeer verfijnd zijn en alleen maar premium bonen geven.

Land: Indonesië
Gebied: Surabaya op Java
Soort cacacoboon: Forastero-Trinitario

De reep kan zo worden gegeten of gebruikt voor diverse bereidingen. Hier wat suggesties van Willie's Cacao:

  • Classic Chocolate Mousse 
  • Chocolate Chip Ice Cream
  • Chocolade Crème Brulee
  • Chocolade Mousse
  • Willie's Walnut Whip
  • Chocolade Madeleines
  • Appels gedoopt in chocolade
  • Panettone
Voor de winkelier worden de repen van Willie's Cacao  geleverd in een display met 12 repen. De getoonde prijs voor de afnemer met een zakelijke inlog is de prijs voor de display met 12 repen. 
Artikelen
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      
Willie's Cacao - Indonesian Surabaya Gold WC0101 50 g Max. 5 werkdagen € 2,78 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Recepten met Indonesian Surabaya Gold
Olijven Chocolade Brood
Olijven Chocolade Brood
Een heerlijk recept met premium chocolade van Willie's Cacao in combinatie met olijven.
Voorbereiding: 15 min. Voor 6 personen
Bereidingstijd: 255 min.
De Ultieme Chocolade Caramel sauce Cake
De Ultieme Chocolade Caramel sauce Cake
De Ultieme Chocolade Caramel sauce Cake recept voor een perfect begeleider bij de High tea of gewoon lekker bij de koffie
Voorbereiding: 15 min. Voor 6 personen
Bereidingstijd: 45 min.
Choc au Vin
Choc au Vin
Een Frans klassiek gerecht Coq au Vin lekker verrijkt met chocolade
Voorbereiding: 15 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 100  min.