Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Starterspakket la Vecchia Dispensa - Balsamico Doti

Starterspakket Balsamiche Doti (4x6 flessen)

La Vecchia Dispensa ontwikkelde een nieuwe lijn van balsamico azijnen, gevoerd door de traditie, maar meer inzicht voor de consument in de gebruikersmogelijkheden van de verschillende soorten balsamico. Elke leeftijd, rijping zorgt voor een verschillende smaakbeleving en vraagt om haar eigen gerecht. Voor al deze balsamico azijnen geldt dat ze vrij zijn van caramel, kleurstoffen en bovendien GMO Free. 

De verschillende azijnen zijn voorzien van een nummer. Het nummer verwijst naar de dichtheid van de balsamico en geeft de smaakbeleving weer, waarmee ook weer verwezen kan worden naar een leeftijd.

Nr. 117

De 117 kun je echter wel vergelijken met een wat jongere balsamico. Deze pure balsamico laat zich uitstekend begeleiden met salades, groentes of hartige taart. Daarnaast kun je deze ook gebruiken om je eigen glaze te maken.

Nr. 120

Deze Biologische variant heeft nr. 120.  Dit is een nog jongere balsamico die uitstekend past bij zoete en hartige gerechten. Lekker bij salades of om je eigen glaze van te maken. 

Nr. 125

De 125 is een wat oudere versie, die zich uitstekend laat begeleiden met vis, gevogelte, gegrilde groenten en bij kaas.

Nr. 135

De 135 kun je vergelijken met de smaak van oude balsamico. Deze pure balsamico laat zich uitstekend begeleiden met rood vlees, risotto met pompoen, aardbeien, desserts of chocolade.

Voor wat meer inspiratie, zie ook het filmpje of de catalogus

Bij aanschaf van het starterspakket ontvangen de eerste klanten, 6 receptenboekjes geschreven door ** Michelinchef Claudio Sadler van het restaurant Sadler uit Milaan cadeau zolang de voorraad strekt.  

 

                                                       

Productspecificaties:

Gekookt druivenmost van Italiaanse druiven, wijnvinaigrette. Deze balsamico is vrij van caramel of kleurstoffen en is GMO free.

Artikelen
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      

Alle prijzen zijn exclusief BTW