Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Roze Himalaya Zoutplaat

Koken op zout - Zoutplaat van Himalaya zout (20 x 10 cm)

De nieuwe kookbeleving. Met deze zoutplaat kun je warme gerechten bereiden, maar je kunt ook gerechten gekoeld serveren. Het uit de Himalaya afkomstige roze zout staat bekend om zijn grote hoeveelheid mineralen. Door de hardheid van het zout geeft het slechts een weinig zout af aan de gerechten die er op bereid worden. 

Voor gebruik dient de zoutplaat volledig droog te zijn. Deze plaat kan worden gebruikt op gas (15 minuten voorverwarmen, totale opwarmtijd is ongeveer 45 minuten), elektrische kookplaat (leg voor het verwarmen een sudderplaatje tussen de kookplaat en de zoutplaat), op de grill of op de barbecue (direct op het rooster plaatsen). Wilt u de plaat gebruiken in de oven, dan dient u deze voor te verwarmen op gas of de elektrische kookplaat.

Zo kun je op tal van manieren heerlijke en bijzondere gerechten maken. Na veelvuldig gebruik zal de zoutplaat dunner worden en zul je wel het gebruik ervan in de plaat zien. 

Reiniging van de zoutplaat

Na gebruik de zoutplaat eerst af laten koelen, vervolgens met een vochtige spons reinigen (niet met zeep), droogdeppen en goed laten drogen. 

Artikelen
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      
Roze Himalaya Zoutplaat 1SEHROPCF 1000 g Max. 5 werkdagen € 10,96 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1

Alle prijzen zijn exclusief BTW