Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Whittard Tea Discoveries English Rose

Whittard Tea Discoveries English Rose Tea

Het was tijdens de Chinese Ming-dynastie (1368  - 1644) dat de ambachtslieden eerst met knoppen en bloesems experimenteerden, waarbij de bladeren met essentiële oliën werden gezocht. Rozen behoorden tot de eerste bloemen die ze probeerden, en osmanthus, orchideeën en jasmijn bleken ook populair te zijn.

We hebben de smaak van een klassieke 'Meigui Gongfu' rozenthee gereviseerd door gebruik te maken van een Chinese zwarte thee voor de basis, gevuld met subtiele florale smaken en verstrooid met rozenblaadjes. De thee kan authentiek Chinees zijn, maar die prachtige aromatische noten van roos zijn voor altijd Engeland. Heerlijk delicaat en verleidelijk zoet, brengt in gedachten rollende heuvels, kerkbellen en landtuinen: perfect voor een picknick.

Als onderdeel van het prachtige Tea Discoveries-assortiment hebben we een op maat gemaakte caddy voor onze Engelse Rose gemaakt met een patroon geïnspireerd door vintage theekleding. Een zeer mooie aanvulling op uw keuken en een ideaal cadeau voor een theeliefhebber.

Artikelen
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      
Tea Discoveries English Rose WH318741 100 g Max. 5 werkdagen € 14,63 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1

Alle prijzen zijn exclusief BTW