Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Whittard Feel Good Tea - Apple & Elderflower

Whittard Feel Good Tea Apple & Elderflower

Een rijkelijk rustieke mix van vroege herfstappelen en vlierbloesem met zoethout, vanille en hibiscus. In de geest van glooiende heuvels en gouden hooibalen hebben we een handvol landelijke rozen- en goudsbloemblaadjes toegevoegd voor een prachtige kruidenthee. Geniet van ijskoud maar dan ook echt ijskoud als zijnde de laatste zomerwijn van het seizoen, of stomende hitte om de winterkou tegen te gaan.

Oh, en gewoon zodat je het weet. Onze Apple & Elderflower is in 2014 voor de tweede keer bekroond met een Great Taste Award. In de woorden van de juryleden: Grote vlierbloesem op de neus en in de mond en dan heel glorieus, komt de appel erdoorheen - met de fijne smaken van rozen. Dit is slim en levert smaken van hoogwaardige appel, die een aangenaam niveau van zoetheid geven. "Wel, we zijn het erover eens. Wat is uw oordeel?

Deze thee van welbehagen is verpakt in kleurrijke kartonnen doosjes met daarin 20 zakjes met thee, die elk weer apart in een envelopverpakking zijn verpakt. 

Productspecificaties:

Hibiscus, 32% appel, rozenbottel, bramenbladeren, 5% vlierbloesemaroma, 3% appelaroma.

Bevat zoethout: mensen die lijden aan hypertensie (mensen met een te hoge bloeddruk) moeten overmatige consumptie vermijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Artikelen
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      

Alle prijzen zijn exclusief BTW