Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Zoet

Alsof engelen op je tong ...., dat is wat deze Zoetwaren van hoogwaardige kwaliteit bieden. Van traditionele tot zeer exquise smaken op het gebied van siropen, confitures en niet te vergeten de lekkerste nougat door niemand minder gemaakt dan Hidde de Brabander. Last but not least de mixen om zelf je eigen cocktail te bereiden.

 
Bakmixen & Desserts
Bakmixen & Desserts
Voortaan op een eenvoudige manier je eigen dessert of gebak maken. De ingrediënten zijn allemaal aanwezig in deze mooie Retro producten Gebaseerd op traditionele recepturen, vertaald in een hedendaags jasje. Met ook nog een lijn van glutenvrije bakproducten.
Bereidingen voor Cocktails, Wijn, Rum & Wodka
Bereidingen voor Cocktails, Wijn, Rum & Wodka
"To cook well, you must have good ingredients and good recipes". Met deze bereidingen en siropen voor je eigen cocktailmelange lukt dat altijd.
Caramel Sauzen
Caramel Sauzen
Op zoek naar zeer smaakvolle caramel sauzen dan heeft u die gevonden met de lijn van sauzen van Joe Seph's. Zeer smaakvolle sauzen om uw dessert, pannenkoeken, en ijs naar een hoger level te brengen
Confituren, Lemond Curd & Clotted Cream
Confituren, Lemond Curd & Clotted Cream
Confiture waarvoor de beste kwaliteit fruit wordt gekozen. Vervolgens worden ze in open ketels kleinschalig en op ambachtelijke wijze bereid. Een keuze uit heel traditioneel tot zeer exquise, maar allemaal van een super kwaliteit.
Frisdrank & Siroop
Frisdrank & Siroop
Hier vind je limonades en siropen maar dan net anders als anders ....
Honing
Honing
Honing van trotse producenten met ieder zijn eigen onderscheidend vermogen. Belberry met expertise in het maken van confiture, Sarah's Honey Range met een generatie lange ervaring in het maken van honing op geheel eigen wijze
Koekjes
Koekjes
We werken met ambachtelijk producenten die zalige koekjes maken, ieder met zijn eigen specialiteit en op basis van eigen recepturen.
Marsepein
Marsepein
De marsepein die wij in ons assortiment voeren wordt gemaakt in het atelier van Brown Sugar wordt op Lubecker wijze gemaakt.
Nougat
Nougat
De allerlekkerste Nederlandse nougat gemaakt door Hidde de Brabander van Dreams of Magnolia. Do we need to say more ......
Vruchtensauzen
Vruchtensauzen
De confiturier van België maakt naast confitures en marmelades ook zeer delicate fruitsauzen.
Snoepgoed
Snoepgoed
Een luxe serie snoepgoed van Anis de Flavigny en van Cartwright & Butler