Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Koekjes

De ambachtelijke koekjesfabriek van Generous stelt u een rijk gamma biologische, glutenvrije producten voor. Ze zijn biologisch, bevatten geen gluten en toch smaken ze…heerlijk! Daarnaast werken we met de koekjes van Valdiflor, ook afkomstig uit België. Valdiflor liet zich inspireren op recepturen uit de jaren 40, bijna vergeten maar gelukkig kunnen we weer genieten van deze heerlijke koekjes. En tot slot geniet van de koekjes van Cartwright & Butler

 
Belberry
Belberry
Koekjes met liefde in België gemaakt door Belberry volgens traditionele recepturen met het gebruik van alleen de beste ingrediënten.
Cartwright & Butler
Cartwright & Butler
Het Engelse bedrijf Cartwright & Butler heeft zich sinds 1981 toegelegd op het maken van delicatessen van de hoogste kwaliteit met de beste ingrediënten en met respect voor de Engelse theetraditie. Hun koekjes voldoen daar absoluut aan
Fratelli Lunardi
Fratelli Lunardi
De traditionele biscuits uit Italë - de cantucci - met liefde gemaakt door de broeders Lunardi.
Generous
Generous
De ambachtelijke koekjesfabriek van Generous stelt u een rijk gamma biologische, glutenvrije producten voor. Ze zijn biologisch, bevatten geen gluten en toch smaken ze…heerlijk!
Kucino
Kucino
Koekjes gemaakt met Italiaanse passie.
la Sablésienne
la Sablésienne
Het familiebedrijf dat al generaties lang het beroemde zandkoekje maakt. En dat niet alleen ze verpakken ze in de meest mooie blikken.
Maison Bruyère
Maison Bruyère
Luchtige koekjes gemaakt op basis eiwit en daarmee net een ander koekje dan je gewend bent.
Whittard of Chelsea 1886
Whittard of Chelsea 1886
Met zo'n rijke traditie aan thee & koffie mag een lekker koekje natuurlijk niet ontbreken.