Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
Filter uw smaak

Merk:
 
 
Website Bommels Conserven gaat uit de lucht!

 

De website van Bommels Conserven gaat binnenkort uit de lucht, omdat deze plaats heeft gemaakt voor een nieuwe website onder de naam BOMMEL & BOMMEL delicatessen.  

 

Onze website is : www.bommelenbommel.nl

Fratelli Lunardi

De cantucci koekjes worden door de broeders Lunardi in Italië met liefde gemaakt. De broers Massimilano en Ricardo sloegen de handen ineen om het familiebedrijf dat al sinds 1966 bestaat opnieuw op de kaart te zetten door een nieuw merk en een nieuwe uitstraling te creëren met daarbij het behoud voor de traditie maar ook zoals de Italianen dat graag doen, werken met de beste ingrediënten. Want goede ingrediënten bepalen de goede smaak. Producten waarvoor zoveel mogelijk met Biologische ingrediënten worden gewerkt en zonder toevoegingen van ingrediënten die niet door moedertje Natuur worden herkend. 

 
Fruit & Seeds Biscuits
Fruit & Seeds Biscuits
Vanaf: € 6,38
Cantucci Amandelen
Cantucci Amandelen
De traditionele Toscaanse koekjes ofwel cantuccini zijn vervaardigd met amandelen. Voor een meer crumble effect is er boter aan toegevoegd. Deze koekjes zijn in tegenstelling tot wat er in de markt is, zacht en bros.
Vanaf: € 6,38
Cantucci Chocolade
Cantucci Chocolade
Het eerste koekje dat door de broeders Lunardi werd ontwikkeld en daarom ook wel King of Cantucci wordt genoemd. Een koekje met grote brokken chocolade. Dit koekje kenmerkt zich door haar zachte brosse smaak en is daardoor totaal anders dan wat er in de markt verkrijgbaar is.
Vanaf: € 6,38
Cantucci Chocolade - verpakt per 2 stuks
Cantucci Chocolade - verpakt per 2 stuks
Naast de reguliere verpakking heeft Lunardi ook een verpakking van 2 cantucci koekjes. Als kleine lekkernij of als gift in een geschenkpakket.
Vanaf: € 2,71
Cantucci Chocolade met Sinaasappel
Cantucci Chocolade met Sinaasappel
Men neme een bros koekje, verrijkt met chocolade en sinaasappel. What do we need more.
Vanaf: € 6,38
Lemon Biscuits
Lemon Biscuits
Deze koekjes houden de herinnering aan de zomer levend. De cantucci van Lunardi zijn verrijkt met gekonfijte citroen en limoen. Door de toevoeging van boter blijven deze koekjes lekker bros. Heerlijk bij een glas Limoncello.
Vanaf: € 6,38