Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Victor Vanille - Zandkoekjes met vanille Bio

Zandkoekjes met Vanille van Victor Vanille

Voor Victor Vanille koekjes begon te bakken, was hij een echte zeebonk. Tenminste, dat zegt hij zelf. Zijn heroïsche verhalen vol stijlvolle party's op exotische eilanden klinken misschien net iets te fantastisch. Maar wat zeker klopt, is dat hij zijn zeebenen verloor aan Mahavanille, een beeldschone uit Madagaskar die zandkoekjes verkocht op het strand. Nu leven ze van koekjes en van de liefde, die een zachte vanillegeur verspreid tot in Brussel.

 

   

 

Alle koekjes van Generous zijn glutenvrij en worden bereid in een atelier dat gecertificeerd 'glutenvrij' is. De natuurlijke ingrediënten zijn afkomstig van de biologische landbouw en worden aangeleverd door de beste producenten. Bij Generous worden de recepten met zorg uitgewerkt en schenken ze veel aandacht aan de smaken van weleer. Ze interpreteren de traditionele recepten en bereiden ze met ingrediënten met originele smaken. Het atelier kreeg het bio‑certificaat van het controleorganisme Certisys.

 

 

Productspecificaties:

boekweitbloem, tapiocabloem, aardappelzetmeel, boter, suiker en vanille.

Voedingswaarden/100G: Energie 524Kcal/2194Kj; Eiwitten 5.8g; Vetstoffen 34.6g, waarvan verzadigde 19.8g; Koolhydraten 57.1g, waarvan suikers 21.3g; Zout: 0.04g.

Artikelen
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      
Victor Vanille - Zandkoekjes met vanille Bio GEN002 120 g Max. 5 werkdagen € 5,05 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1

Alle prijzen zijn exclusief BTW