Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Nicole Noisette - Krokante koekjes met hazelnoten Bio

Nicole Noisette - krokante koekjes met Hazelnoten uit Piemonte

Iedereen valt voor de mooie amandelogen van Nicole Noisette en voor haar prachtige stem, zo met een klein kraakje erin. Ze heeft zo'n sterke vingers van het kneden van het deeg dat ze een walnoot kan kraken tussen haar duim en wijsvinger. Dat schrikt heel wat mannen af, maar van zodra ze haar koekjes bovenhaalt, zijn ze weer gerustgesteld. Iemand die zo lief is voor je smaakpapillen, kan nooit echt gevaarlijk zijn.

 
     
    

 

Alle koekjes van Generous zijn glutenvrij en worden bereid in een atelier dat gecertificeerd 'glutenvrij' is. De natuurlijke ingrediënten zijn afkomstig van de biologische landbouw en worden aangeleverd door de beste producenten. Bij Generous worden de recepten met zorg uitgewerkt en schenken ze veel aandacht aan de smaken van weleer. Ze interpreteren de traditionele recepten en bereiden ze met ingrediënten met originele smaken. Het atelier kreeg het bio‑certificaat van het controleorganisme Certisys.

 

Productspecificaties:

suiker, ei, aardappelzetmeel en hazelnoten uit Piemonte.

Voedingswaarden/100G: Energie 440Kcal/1843Kj; Eitwitten 6.2g; Vetstoffen 14.2g, waarvan verzadigde 1.1g; Koolhydraten 73.8g, waarvan suikers 54.6g; Zout: 0.03g.

Artikelen
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      

Alle prijzen zijn exclusief BTW