Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Luchtige krokante koekjes met amandelen - Croquantes Cordes

Croquantes de Cordes - Luchtige krokante koekjes met amandelen

Deze koekjes kennen een lange geschiedenis. Het verhaal gaat dat mevrouw Bordes, huurder van de lokale taveerne dit geheime recept bedacht. Uiteraard maakt Maison Bruyère (ze zitten tenslotte in deze regio) ook dit overheerlijke koekje. Dit delicieuze koekje is een beetje doorschijnend en de knapperigheid en luchtigheid is verbluffend te noemen. 

Maison Bruyère is een Franse producent die sinds 1964 met liefde en goed vakmanschap haar koekjes maakt. Tegenwoordig is het bedrijf in handen van Léa die de traditie in ere houdt. 

De koekjes van dit familiebedrijf worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het meel dat ze gebruiken is afkomstig van een lokaal familiebedrijf en de suiker komt uit Frankrijk zelf. Voor de eieren gebruiken ze vrije uitloopeieren. Voor de productie werkt Maison Bruyère GMO Free ofwel ze werken niet met genetisch gemanipuleerde ingrediënten. 

Alle koekjes hebben - doordat ze met eiwitten worden gemaakt - dat heerlijke luchtige met daarbij een ongekende knapperigheid. Koekjes waarvan je wilt blijven eten. 

Artikelen
  Art.nr.

Inhoud

Levertijd Prijs      
Maison Bruyère - Koekjes met amandelen (Cordes) 50gr MB-S-001 50 g Max. 5 werkdagen € 2,71 Aantal
  In winkelwagen
Minimale besteleenheid: 1

Alle prijzen zijn exclusief BTW