Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
Waarom Bommels Conserven?
Voor een impressie, klik hier
 
  1. Voor Passie en Enthousiasme
  2. Voor Delicatessen met een Verhaal
  3. Voor onderscheidende Producten
  4. Voor (H)eerlijke Producten
  5. Voor Mooie Verpakkingen
  6. Voor afname Kleine Aantallen 
  7. Voor de Juiste Prijs/Kwaliteit
  8. Voor Gezonde marges 
  9. Voor een Eigen Winkelpagina 
  10. Voor Snelle & Goede Service

La Confiance

 

 

Hoe het begon

“Mijn overgrootvader, bakker Jozef Borms, en zijn partner August richtten in de jaren 20 La Confiance op. Ze kozen niet toevallig voor deze naam. ‘Confiance’ betekent vertrouwen. Jozef geloofde dat je het vertrouwen van mensen wint met eerlijkheid, betrouwbaarheid en door elke dag naar de beste resultaten te streven. Deze waarden gaf hij ook door aan mijn opa en vader.

 

Ik vond vier jaar geleden zijn recepten en aantekeningen terug. Dat inspireerde me om mijn droom te volgen, vervuld van dezelfde waarden die mijn overgrootvader koesterde. Daarom blazen we nieuw leven in La Confiance … Om u te laten genieten van de vreugde van authentieke Belgische speculoos, uitsluitend gemaakt van ingrediënten van betrouwbare boeren. Alleen natuurlijke ingrediënten. Niets anders.”

 

Leo Borms
Founder La Confiance

“Less is more: we gebruiken voornamelijk pure ingrediënten die rechtstreeks van de boerderij, ver verwijderd van alle industriële processen, afkomstig zijn. En we kopen in bij lokale Belgische boeren en telers: zorgvuldig gemalen meel, echte boerenboter, onbewerkte rietsuiker, …”


 

De ingrediënten die we gebruiken, spreken voor zich

Voor onze speculoos selecteren we alleen biologische ingrediënten, die voornamelijk verbouwd worden in het gebied rondom ons, van België tot Noord-Frankrijk. Ze zijn afkomstig van boeren die we kennen en bij wie we rechtstreeks kunnen inkopen; gewoon omdat u en vele anderen dat belangrijk vinden. En natuurlijk kunt u die informatie vinden op onze verpakkingen.

Leuk weetje: de foto op de verpakking is de foto van de boer waar de ingrediënten van afkomstig zijn.  
 

 

Authentieke kruiden

La Confiance heeft ervoor gekozen de hoeveelheid suiker die in veel recepten wordt gebruikt te verminderen en de authentieke kruiden die mijn overgrootvader gebruikte toe te voegen, zodat u een speculoos met een echte, (h)eerlijke smaak eet. We gebruiken koperen speculoosvormen om het perfecte, goudgebakken speculooskoekje te bakken en we wachten net zo lang tot het deeg heeft gerust en zijn volle smaak heeft gekregen … En we hebben het inderdaad over kleine hoeveelheden. Maar is klein vaak niet mooier?
 
KLEIN IS MOOI. EN DAT PROEFT U.

 

La Confiance bekroond met maximale score van de Superior Taste Award

Onze op en top biologische, Belgische speculoos weet wereldwijd smaakpapillen te bekoren – zelfs tot in de hoogste culinaire rangen. La Confiance doorstond met glans de gerenommeerde smaaktest van iTQi (International Taste and Quality Institute): een toonaangevende jury van chefs en sommeliers kende ons product meer dan 90% van de punten én aldus een 3 sterren Superior Taste Award toe. Een label dat we de komende jaren met terechte trots zullen dragen!
 

Maak kennis met de boeren achter de speculaas. Voor meer info klik hier


 

Voor meer info en / of bestellen van de Speculaas, klik hier