Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
Website Bommels Conserven gaat uit de lucht!

 

De website van Bommels Conserven gaat binnenkort uit de lucht, omdat deze plaats heeft gemaakt voor een nieuwe website onder de naam BOMMEL & BOMMEL delicatessen.  

 

Onze website is : www.bommelenbommel.nl

Fratelli Lunardi

 

Massimiliano en Riccardo Lunardi creëerden met een nieuw merk en een nieuwe uitstraling de herlancering van het familiebedrijf dat sinds 1966 bestaat. FRATELLI LUNARDI werd geboren.

De 2 broers verbonden door de sterke familieband en hun sterke passie voor het eten in het algemeen besloten om samen te werken en hun individuele vaardigenheden te bundelen. Onderzoek, ontwikkeling en selectie zijn de constante facetten in hun werk. Alles is gebaseerd op het idee dat wanneer een bestanddeel het beste is, dit moet worden gerespecteerd in een uitgebalanceerd recept waardoor dat bestanddeel ook het beste tot haar recht komt.

In de Quarrata bakkerij - waar sinds 1966 brood, zoete en hartige producten zijn geproduceerd – worden nu nog steeds de producten gemaakt die aan de behoefte van de winkel voldoen. Hier worden ook nieuwe recepturen getest. Alleen de beste producten worden geselecteerd door de broeders Lundardi om over de hele wereld gedistribueerd te worden en dat zijn de volgende delicatessen:

  • de kruimelig koekjes cantucci met the chocolate cantuccio als King of the Cantucci collection. *
  • de kostbare cakes (einde jaar)
  • de speciale wijn jellies

* het was de eerste smaak die werd gemaakt in plaats van de traditionele amandelen.

De keuze van de ingrediënten is van cruciaal belang voor de "Broeders van gulzigheid" die geen gebruik maken van conserveringsmiddelen, kleurstoffen of andere chemische additieven. Zo worden voor de cantucci Biologisch geteelde tarwe en Biologische eieren gebruikt.


Voor de catalogus van Fratelli Lunardi klik hier.  


 

Voor meer info en / of bestellen van de CANTUCCI, klik hier