Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
Waarom Bommels Conserven?
Voor een impressie, klik hier
 
  1. Voor Passie en Enthousiasme
  2. Voor Delicatessen met een Verhaal
  3. Voor onderscheidende Producten
  4. Voor (H)eerlijke Producten
  5. Voor Mooie Verpakkingen
  6. Voor afname Kleine Aantallen 
  7. Voor de Juiste Prijs/Kwaliteit
  8. Voor Gezonde marges 
  9. Voor een Eigen Winkelpagina 
  10. Voor Snelle & Goede Service

Halen Môn Anglesey Sea Salt

 

Halen Mon ofwel het Zout van Anglesey in het Welsh. Het familiebedrijf Halen Mon runt al meer dan 20 jaar dit bedrijf waar men het zout uit zee verwerkt (met de hand geoogst) tot de meest delicate producten. Dit zout heeft net zoals bijvoorbeeld Parma Ham een beschermde naam van herkomst en mag alleen dit label dragen als het zout afkomstig is van het eiland Anglesey in Wales (Groot-Brittannië). Alle producten die ze vervaardigen zijn glutenvrij en vegan. Veel wereldberoemde chefs (Heston Blumenthal, Gordon Ramsay, Jamie Oliver) gebruiken het zout van Halen Mon voor haar zuivere eigenschappen (geen toevoegingen) maar ook vanwege de bijzondere smaakvariaties zoals Umami, zout met vanille of de variant van gerookte kooltjes. Het roken van het zout doen ze in hun eigen huisrokerij. Zo is er ook Gerookt Water (ja echt), waarvan je in hele kleine hoeveelheden je gerecht mee kunt verrijken.

Halen Mon biedt een serie van zeezout vlokken, combinaties met kruiden of gerookte varianten. Daarnaast hebben ze een heel bijzonder product, gerookt water, ooit ontwikkeld voor de chef Heston Blumenthal.


Nieuwsgierig hoe het zout wordt geoogst? Klik dan hier.


 

Voor meer info en / of bestellen van het ZOUT van Halen Mon, klik hier