Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
Website Bommels Conserven gaat uit de lucht!

 

De website van Bommels Conserven gaat binnenkort uit de lucht, omdat deze plaats heeft gemaakt voor een nieuwe website onder de naam BOMMEL & BOMMEL delicatessen.  

 

Onze website is : www.bommelenbommel.nl

Mileeven Fine Foods

 

Mileeven Fine Foods heeft een jarenlange ervaring met het maken van honing. Zij produceert diverse honingproducten maar ook fruitcakes o.b.v. oude recepturen en honing op basis van single source honingsoorten (Manuka 10 + en Manuka 15 +).

Het bedrijf is opgericht in 1988 door Ellis Gough uit hobby voor de bijenteelt. Hun eerste product was pure Ierse honing en vandaag de dag is dit product nog steeds een vast onderdeel in het assortiment. Het bedrijf wordt nog steeds gerund door Ellis samen met haar dochter Sarah. Hun motto is om spannende en kwalitatief hoogwaardige producten te blijven aanbieden aan hun klanten. 

Mileeven levert wereldwijd haar producten aan gerenommeerde winkels zoals Harrods en Selfridges. De beroemde Ierse chef Neven Maquire maakt eveneens gebruik van de producten van Mileeven. Mileeven is er in geslaagd diverse awards in de wacht te slepen. Voor hen de bevestiging van kwaliteit en innovatie. 


Voor het verhaal van Moeder en Dochter, klik hier


 

Voor meer info en / of bestellen van MILEEVEN HONING, klik hier