Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
Website Bommels Conserven gaat uit de lucht!

 

De website van Bommels Conserven gaat binnenkort uit de lucht, omdat deze plaats heeft gemaakt voor een nieuwe website onder de naam BOMMEL & BOMMEL delicatessen.  

 

Onze website is : www.bommelenbommel.nl

The Drinks Bakery

 

Kies eerst je koekje en dan ... kies je welk drankje daar bij past ... wordt een Chardonnay of toch een speciaal bier.

The Drinks Bakery is opgericht door Andy Murray in 2016. Andy reisde als kind door Europa in een camper met zijn door voedsel geobsedeerde familie met eten in cafés, bars en brasseries.

Andy begon te bakken toen hij 10 was, was al een goede kok op zijn 14e en op zijn 19e wijnsommelier. Sinds die tijd heeft hij een restaurant, een gastrobar en zit in de wijnhandel. Deze combinatie bracht hem tot waar hij nu is, namelijk maker van hartige koekjes.

Nu zult u denken wat is er zo bijzonder aan het maken van hartige koekjes. Wel Andy heeft diverse smaken koekjes ontwikkeld en ieder koekjes matcht weer met een specifieke drank zoals een blond bier of een chardonnay. Proef en ervaar en het koekje smaakt niet alleen lekker, ook het drankje komt beter tot zijn / haar recht. En dat het uniek is, bewijzen de vele great taste awards die Andy gewonnen heeft.

 

Voor het assortiment van The Drinks Bakery klik hier