Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
Waarom Bommels Conserven?
Voor een impressie, klik hier
 
  1. Voor Passie en Enthousiasme
  2. Voor Delicatessen met een Verhaal
  3. Voor onderscheidende Producten
  4. Voor (H)eerlijke Producten
  5. Voor Mooie Verpakkingen
  6. Voor afname Kleine Aantallen 
  7. Voor de Juiste Prijs/Kwaliteit
  8. Voor Gezonde marges 
  9. Voor een Eigen Winkelpagina 
  10. Voor Snelle & Goede Service

Willie's Cacao

 

William Harcourt-Cooze is de man achter Willie's Cacao en bekend van het Engelse programma Channel 4 Wonky Chocolate factory met de serie Willie's. De passie voor chocolade is ontstaan uit liefde voor het avontuur. Het begon met het verbouwen van de eerste cacao in Venezuela, zo'n 20 jaar geleden. Vervolgens werd de speurtocht verder gezet naar de beste cacao uit de wereld. 

Cacaobonen hebben net zoals verfijnde wijnen hun eigen individuele smaken, geboren uit hun dna, bodem en klimaat. Daarom is William gestart om repen van single estate cacao te maken volgens het concept ‘bean to bar’. Het gehele proces van de boon, het roosteren tot aan de reep is in handen van Willie’s Cacao zelf. Deze prachtige producten worden in Devon in kleine series gemaakt.

De filosofie van William is dat iedereen, waar en wanneer dan ook, moet kunnen genieten van een goed en puur stuk chocolade. Als het aan William ligt is deze chocolade straks van high end store tot supermarkt terug te vinden.

William schreef ook 2 boeken over chocolade. De 'Willie's Chocolate Bible' is voor alle chocolade romantici van de wereld. Geweven in het verhaal is de zoektocht van Willie's om de beste chocolade te maken in de wereld. In het boek zijn meer dan 150 originele en klassieke chocolade recepten beschreven. Van koekjes en cakes of ijs en pudding is dit essentieel leesmateriaal voor chocolade liefhebbers overal ter wereld.

Hij is ook de schrijver van het boek Willie's Chocolate Kookboek. Een boek bestaande uit twee delen. Enerzijds om te watertanden en anderzijds het verhaal over de droom van William. 


Kaas en Willie's Cacao ze vormen een gelukkig huwelijk. Klik hier voor de combinaties. 

---------

Wilt u alles weten over de Cacao, de productie en de smaken, klik dan hier


 

Voor meer info en / of bestellen van de CHOCOLADE van Willie's Cacao, klik hier