Logo
Augustapolder 12
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180- 46 52 55

of +31(0)6 - 24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Levertijd

Voor alle onze producten op voorraad hanteren wij een maximale levertermijn van 5 werkdagen. Voor producten op aanvraag, zullen wij de levertermijn met je bespreken. 

 

Bezorgkosten

Wederverkopers

De bestellingen worden met de grootst mogelijke zorg ingepakt en vervoerd. Hetzij door onszelf, hetzij door een pakketservice. Voor orders boven de € 275 exclusief BTW rekenen wij binnen Nederland geen bezorgkosten. Voor orders tot € 275 exclusief BTW rekenen wij binnen Nederland een bedrag van € 9,95 ex BTW. 

Voor België geldt dat wij bij een bestelling groter dan € 495,-- ex BTW franko huis bezorgen. Onder dit bedrag zijn de verzendkosten voor België € 14,95 ex BTW. 

Buiten Nederland en België rekenen wij de werkelijke kosten voor de verzending aan u door. 

Particulier

De bestellingen worden met de grootst mogelijke zorg ingepakt en vervoerd. Dit laten wij verzorgen door Post.nl. Als de bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je van ons een email met daarin het track & trace nummer van je pakket, zo kun je je bestelling nauwkeurig volgen! 

Bestellingen vanaf € 49,95 inclusief BTW worden binnen Nederland gratis bij het door u opgegeven adres bezorgd. Voor bestellingen tot € 49,95 inclusief BTW  rekenen wij binnen Nederland een vast bedrag van € 6,75 per verzending inclusief BTW.

Wilt u uw bestellingen laten bezorgen in het buitenland, ook dat kan. Voor Duitsland en België rekenen wij voor bestellingen tot € 75,-- een bedrag van € 8,95 incl. BTW. Daarboven leveren wij franko huis. De kosten voor de verzending naar overige landen worden op basis van de werkelijke kosten doorberekend. 

Onder rembours
Wanneer je kiest voor bezorgen onder rembours binnen Nederland, dan wordt hiervoor € 15,85 inclusief BTW in rekening gebracht.

 

Retour

Herroepingsrecht

Voor de particuliere klant hanteren wij de mogelijkheid om een product dat niet bevalt, binnen 14 dagen na ontvangst retour te zenden.

Hiervoor hanteren wij de volgende voorwaarden:

  • Je dient telefonisch of per mail te laten weten dat de zending retour wordt gezonden. 
  • Het product dient ongeopend en onbeschadigd retour te worden gezonden.
  • De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.
  • Mocht het product tijdens de retourzending kwijt raken of beschadigd zijn, dan dien je het product wel te betalen. Zorg daarom voor een goede verpakking en vraag naar een bericht van ontvangst bij de verzendende partij. Je ontvangt dan nl. een bewijs van ontvangst als het product weer retour is gekomen bij Bommels Conserven.
  • Wij zullen het bedrag minus verzendkosten binnen 14 dagen aan je vergoeden. 
 

Retour bij beschadiging

Ondanks dat we het met de grootste zorg verpakken, kan het gebeuren dat de bestelling onderweg beschadigt raakt. Controleer bij ontvangst de bestelling altijd op juistheid en op beschadigingen. Mocht het zo zijn dat het product beschadigd is, dan kun je het product retourneren. Stuur in dit geval een mail via het contactformulier met vermelding van je ordernummer. Wij zullen je binnen 24 uur informeren met gegevens om het product te retourneren.