Logo
Augustapolder 12
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180- 46 52 55

of +31(0)6 - 24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Wat schrijft de Media:

       

April 2017

Dutch Smoked werd door Elsevier opgepikt als zijnde een nieuwe en bijzondere noviteit. 

 

 April 2017

Onze nieuwste Nederlandse innovatie presenteerden we op de Culiperslunch en weer door Culinette opgepikt. Bedankt voor het mooie compliment!

 

Oktober 2016

Tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten Houten werden we gefilmd en geïnterviewd door Horeca Nederland TV. Voor het interview klik hier

     

 

       

Augustus 2015 - Foodie on Tour

Foodie on Tour voelde zich in de Chocoladefabriek van Willie's Wonka en wijdde daar zijn blog aan. 

  

Juli 2015 - Delicious

Lekker zomers genieten in de Foodiefile van het Delicious Magazine van augustus 2015 met o.a. cocktailsaus van Natura, de gastronomische Popcorn van Joe Seph's en de toast uit Italië. 

 

Juni 2015 - Nieuwe Blik op Tafel

Het concept 'een Nieuwe Blik op Tafel' gaat niet ongemerkt in de markt voorbij. De volgende media besteede er aandacht aan:

   
         

Juni 2014 - Lekker Tafelen

Wij waren al helemaal in de ban van deze bijzondere dragees die niet te vergelijken zijn met wat op de markt verkrijgbaar is. Marlene Stolte van Lekker Tafelen bezocht Hatziyiannakis en deelde de meming. Voor het  bezoek verslag klik hier.  

 

Mei 2014 - De Telegraaf 

Harm-Jan Bloem, de barbecue man, legt uit hoe de zoutplaat te gebruiken. Klik hier voor het artikel.

 

Mei 2014 - Op Boonappetite.nl 

Joke Boon, de drijvende kracht achter Boonappetite.nl kan niet ruiken en bijna niet proeven, maar dat weerhoudt haar er niet van om van eten te genieten. Zo schreef zij vol passie oeen aantal van onze delicatessen. Voor het blog klik hier

   
         

Mei 2014 - Jamie Magazine

Plaatsing in Jamie Magazine met de vinaigrettes van Belberry. 

 

April 2014 - AD

Een snuifje Peper in de speciale Koningsdageditie van het Algemeen Dagblad door Annet de Groot.

 

21 mei 2013 - Delicious

Aandacht in de Delicious voor de producten van la Belle-Iloise. 

   
         

Mei 2013 - Financial Times

Van nachtclub in Soho tot je eigen cacao plantage in Venezuela. De man achter Willie's Cacao in de Financial Times.

 

Maart 2013 - Culiperslunch

Op 25 maart jl. hebben we Bommels Conserven en een aantal van haar producten gepresenteerd op de Culiperslunch in de Kookfabriek en dat leverde de volgende berichtgeving op:

 

November 2012 - AD

In het zuiden van Europa al langer een fenomeen, serveer een blikje vis met brood en wijn. En smullen maar. Zal deze trend ook zijn vervolg krijgen in Nederland. Lees er meer over in het artikel dat het AD er aan wijdde. 

   
         

November 2012 - Viva

Viva attendeerde haar lezers op de siroop van Epicerie de Provence die je kunt gebruiken om een kir royal te maken. Lees meer ...

 

November 2012 - Linda

Het blad Linda wijdde een artikel aan de crumble. Het blad Ariadne at Home besteedde aandacht aan de chocoladefondue van Aux Anysetiers du Roy. 

  September 2012 - Viva

Twee keer achter elkaar een publicatie in een blad, daar word je heel blij van. Viva bracht de retro flesjes rijstpudding onder de aandacht met de pakkende titel 'Toen was rijstpudding nog heel gewoon'.

         

September 2012 - Viva

Over de gevaarlijk lekkere cacaotines

  Augustus 2012 Horeca Vizier

De anchodina, een bijzondere sardine. Horecavizier pikte het eveneens op.

 

Augustus 2012 - Horeca Trends

De anchodina, een uniek visje en daarom nam  Horecatrends het mee in haar nieuws

         

Juli 2012, Linda Magazine

Ook de lezers van LInda vallen voor de rijstpuddingen. Na plaatsing van een persbericht in februari was dat het resultaat. 

 

Juli 2012, Vinaigrettes & Rijstpudding

Lekker Tafelen is altijd bezig om haar volgers / lezers te voorzien van informatie over lekker koken, zonder al te veel toeters en bellen. Zo plaatsten zij een artiikel over de vinaigrettes en de rijstpuddingen

 
 

Juli 2012, Fudge de Sensuele verleiding

Fudge voor velen bekend als de harde blokken. De echte fudge is echter zacht van structuur en komt uit Engeland. En daar blijft het niet bij, zo is er de drinking fudge en de fudge saus. Lekker Tafelen wijdt er een artikel aan. 

   
         

Juni 2012, Een spontane twitterlunch

Twitter is een bijzonder fenomeen. Waar je normaal over en weer je dagelijkse bezigheden deelt, zo kun je natuurlijk ook spontaan mensen uitnodigen, die je nog niet kent. Dat gebeurde. Een lazy sunday met Tijmen en Simone van www.lekkertafelen.nl / @lekkertafelen. We lieten hen uitgebreid kennis maken met een gedeelte van het assortiment. Een lunch nou ja, 12 uur gestart en half 7 weer van tafel. Zij hebben hun ervaringen gedeeld in hun blog, waar we je graag van laten meegenieten. 

 
 

Juni 2012 - AstridsTaste

Vorig jaar hebben we Astrid via Twitter leren kennen. Op de wijnproeverij bij Gransjean mochten we haar persoonlijk ontmoeten. Een tijdje geleden volgde vanuit een twitteractie een spontane lunchafspraak voor de zondagmiddag met Astrid, Albert (echtgenoot van Astrid), René en Rianne Bakker van de Culinaire Makelaar en Michel Danielse van Tasttoe. Astrid heeft deze middag beschreven in haar blog en we laten je er graag van meegenieten.

 

April 2012, Chef's Magazine

Door het blad Chef's Magazine werd in het nummer van de maand april 2012 een artikel over onze mooie grillsuiker geplaatst. Het is terug te vinden op pagina 41. Het tijdschrift is ook digitaal te lezen, dan staan we ook op bladzijde 41 vermeld.  

         
16 maart 2012. Culy.nl

Culy.nl verraste ons op een aangename manier met een uitgebreid artikel in haar digitale magazine over onze producten met een verwijziging naar de verkooppunten. Lees meer ....

 

Februari 2012 - Misset Horeca

Door Misset Horeca werd onderstaand artikel in het magazine van 10 februari 2012 geplaatst.

 
 

Januari 2012. Koken met Karin 

Onder andere bekend van koken zonder pakjes. Wat zou zij dan schrijven over vis in Blik? Lees het zelf op haar kookblog