Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Nieuws


De Media

Benieuwd wat de media over ons of over onze producenten schrijft, klik dan hier


Hieronder vindt u de "belevenissen" van Bommels Conserven:

Februari 2018

Samen met de Nieuwe Prijscourant hebben we Bommels Calender gelanceerd aan al onze zakelijke klanten. Met deze digitale kalender bieden we u de mogelijkheid om meer te weten te komen over de producenten waar we mee werken en de producten die zij bieden, leuke recepten, acties die we alvast aankondigen enzovoort. Alles met het doel om onze wederverkopers te ondersteunen in de verkopen van onze producten.

Bent u klant van ons en wilt u Bommels Calender ontvangen,
neem dan contact met ons op.

 

 


Januari 2018

We hebben ons assortiment verder uitgebreid met de chocolade van Amattler en Simon Coll, de koekjes van Maison Bruyère, de marsepein van Brown Sugar en de meest verfijnde charcuterie van Jamones Munoz. Daarnaast hebben veel van onze producenten weer (h)eerlijke onderscheidende lekkernijen aan hun assortiment toegevoegd. 


September 2017

Bommels Conserven presenteerde zich voor de 6e maal op de Foodspecialiteitenbeurs in Houten. Ditmaal met haar Food Market versie 6.0. Voor een impressie klik hier


Augustus 2017

De maand augustus is de maand om onze klanten te inspireren met onze digitale kerstbrochure vol met nieuwe (kerst)producten. Een van de toppertjes die we hebben gepresenteerd, zijn de zalige (snack)delicatessen van Kucino


Mei 2017

We bezochten twee van onze trotse producenten: Pasta Durante en Fratelli Lunardi. Geniet van ons bezoek


Februari 2017

We blijven altijd op zoek naar nieuwe producenten die met trots hun ambacht tonen. Zo hebben we voor dit jaar het assortiment van Cottage Delight, Fratelli Lunardi en Pasta Durante aan ons assortiment toegevoegd. 


Augustus 2016

Comtesse du Barry is het Franse bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in mooie vleesproducten zoals Zuid-West Frankrijk die kent,. Denk aan terrines, rillettes maar ook aan cassoulet en gekonfijte eendenbouten. We mogen met trots zeggen dat we de samenwerking zijn gestart. 


Juli 2016

Opnieuw een uitbreiding van ons productenportfolio. We zijn de samenwerking aangegaan met Cartwright & Butler, producent van Engelse Delicatessen en met Whittard, het bedrijf achter koffie, thee en cacao eveneens uit Engeland. 


Juli 2016 - Inspiratietour Londen

Tijdens ons bezoek aan diverse van onze producenten hebben we ook nog even een moment gevonden om de stad te verkennen en de leuke adresjes / wijkjes met u te delen. Nieuwsgierig waar we waren, klik dan hier


April 2016

Met ingang van heden verzorgen wij de verkoop en distributie van de fonds van Belfond die op geheel pure wijze in België worden gemaakt. 


Februari 2016

Soms kom je van die bijzonderheden tegen, die je niet kunt laten gaan, zo ook met het jonge bedrijf Maris Gilden, die een echte fruitreep maakt (What the Fruit) en een smaakvolle breadsnack in diverse varianten met als kenmerk dat je je tanden niet breekt. 


Januari 2016

Vorig jaar al informeel van start gegaan, maar nu is het officieel. We zijn de samenwerking gestart met Zaabär een chocolatier uit Brussel die haar inspiratie heeft opgedaan op de bazaar van Istanbul. Dit resulteerde in chocolade met de bijzondere combinatie van kruiden en specerijen, maar ook met de Belgische ingrediënten zoals speculoos.  


Juni 2015

Bommels Conserven presenteerde zich samen met Bruud by Bubbles op Kunsthal Kookt. Bubbles met Bubbles en Bommels met de vis in blik van la Belle-Iloise. Ging het nou om food of ging het nou om Kunst. 


April 2015

Blik is hip en mag gezien worden. Speciaal voor de horeca hebben we een nieuw totaal-concept ontwikkeld, waarmee u de kwaliteit van de producten en het verhaal er achter kunt tonen door de blikjes op tafel te presenteren. Nieuwsgierig naar dit concept, neem dan contact op.  


Culiperslunch 2015

Tijdens de jaarlijkse Culiperslunch hebben we weer bijzondere items ter inspiratie aan de pers gepresenteerd.
Zie ook onder Persberichten


December 2014, Samenwerking met Dreams of Magnolia

We zijn de samenwerking aangegaan met Hidde de Brabander van Dreams of Magnolia.  Hidde, de eigenaar van Dreams of Magnolia, heeft zijn sporen verdiend bij een aantal sterrenrestaurants en winkels op topniveau. Hij is de maker van de allerlekkerste nougat die er in de markt te vinden is. Wij zijn gestart met de verkoop en distributie binnen Nederland en België. 

Culiperslunch 2014

Ook dit jaar waren we weer aanwezig op dit evenement voor journalistiek Nederland. We hebben de Pers geïnspireerd met weer nieuwe items uit ons assortiment. De inspiratie is terug te vinden op de Culipersmap


De ondernemer aan het woord

Elke maand laten we één van onze relaties aan het woord. Zij delen hun ervaringen over het ondernemerschap, de samenwerking met Bommels Conserven, het gebruik van social media, etc. Nieuwsgierig naar wat zij je te vertellen hebben. Lees dan de interviews: 

Augustus 2014     Joop Goossens - De organisator van Vakbeurs Foodspecialiteiten met gastvrijheid in de genen
Juni 2014   Petra Dols - Voormalig Schooljuf geïnspireerd door de film 'le Chocolat'
Oktober 2013   Sergio Herman - met zijn visie over leveranciers en delicatessenwinkels
Augustus 2013   Delicatessenhuis Jac. A. van Zanten. Gepassioneerd stel wat mocht genieten bij Pure C.
Juli 2013   Andaz Amsterdam Prinsengracht, 5* hotel in voormalige bibliotheek
Mei 2013   Sweet Sisters, 2 zussen die succesvol aan de slag zijn gegaan in Amersfoort
April 2013   Van der Burgh Chocolaad met de handgemaakte chocoladerepen
Maart 2013   Gransjean uit Den Haag, het begrip in Den Haag en omstreken

Oktober 2013

We kregen de kans om een bezoek te brengen aan Hacienda Guzman in Andalusië, Zuid-Spanje om zo de verschillen te ervaren tussen het maken van olijfolie in massa en in klene batches. Klik hier voor het verslag van ons bezoek aan Spanje. 


Mei 2013 - Balsamico ontrafeld

Gransjean uit Den Haag vertelt over het hoe en wat van balasamico. Ze brengt daarbij een bezoek aan verschillende producenten waaronder la Vecchia Dispensa. Nieuwsgierig waarom de ene balsamico duur is en de andere goedkoop, klik dan hier.


Maart 2013 - Culiperslunch 

Op maandag 25 maart jl. hebben we deelgenomen aan de Culiperslunch in de Kookfabriek in Amsterdam. Een initiatief van Nieuwe Haring uit Amsterdam, een PR & Marketingbureau dat zich voor 100% gespecialiseerd heeft in eten en drinken. Op deze dag kwamen meer dan 75 journalisten zich laten informeren over de noviteiten in de markt op het gebied van eten en drinken. We hebben er diverse bekende en voor ons minder bekende journalisten mogen ontmoeten. Een blik op onze stand en een uitgebreide fotoimpressie. Voor deze sessie hebben we van alle gepresenteerde producten een persbericht geschreven. 


November 2012

De winnaars van de actie rondom de Foodspecialiteitenbeurs Houten zijn: Samen in de Keuken uit Alkmaar en Lazy Tasty in Bergen. Zij wonnen het kookboek van Syrco Bakker, het tweede restaurant van Pure C. De winnaar van het geheel verzorgde diner bij Pure C is geworden Delicatessenhuis Jac. A. van Zanten te Rotterdam


Oktober 2012 - Ontbijten met de confitures van Belberry in het Andaz

Op 29 oktober jl. opende het 5 sterren Hotel Andaz Amsterdam Prinsengracht haar deuren. Vanaf medio november kan er in het hotel overnacht worden. Bij het ontbijt wordt de confiture van Royal Belberry geserveerd. Een goed begin van de dag. 


September 2012, Distributie en Verkoop voor Van der Burgh Chocolaad

Vol trots kunnen wij mededelen, dat we met Van der Burgh Chocolaad tot overeenstemming zijn gekomen, dat wij met ingang van heden de distrubutie en verkoop van hun premium chocolade repen verzorgen. 


Mei 2012, Zomerproeverij Perswijn

We hadden de smaak te pakken deze week. Nog een proeverij. Ditmaal georganiseerd door Perswijn. Daar kwamen een aantal bijzondere thema's aan de orde, zoals Cool Rouge, Zomers mousserend, Spelen met Temperatuur en Rare Druiven / Rare Streken. De proeverij die ditmaal in een nieuwe opzet werd gelanceerd, werd door meer dan 350 personen bezocht. Voor ons een proeverij waar we vooral aan onze naams- / productbekendheid wilde werken. 


Mei 2012, Wijnproeverij Wijnhuis de Paap

Na een interessante lezing door Harold Hamersma (de schrijver van o.a. het boekje "De beste wijnen onder de 5 Euro", werd de avond vervolgd met een proeverij van wijnen van verschillende wijnhuizen / importeurs. En daar horen natuurlijk ook delicatessen bij. Het publiek was zeer enthousiast en kon niet anders dan beamen datt de producten die we bieden van topkwaliteit zijn. Een compliment waar je heel blij van wordt. 


Maart 2012. Culiblog Gereon

We mogen Gereon toch wel tot één van onze grote fans rekenen. Ditmaal geen zilte maar een zoete verrassing met de punch créole. Terug te vinden op de site van Gereon of op onze receptenpagina.


Januari 2012. Lekkere recepten door Gereon

Op zijn virtuele zoektocht naar mooi adresjes, belandde Gereon de Leeuw bij ons. Na vijf jaar wijnimport bij Vins de Géréon vond Gereon het tijd voor iets nieuws. In zijn nieuwe blog Culi DL beschrijft hij wijn- en spijscombinaties voor de liefhebber. Zo ook voor de mooie producten van la Belle-Iloise. Nieuwsgierig geworden, kijk dan op zijn site


12 januari 2012. 12.02 uur www.bommelsconserven.nl live

We begonnen met de voorbereidingen van het importeurschap in 2011. Eerst de mooie sardientjes, tonijn en makreel van la Belle-Iloise om in oktober 2011 afspraken te maken o.b.v. exclusiviteit voor Epicerie de Provence, Quai Sud en Secrets-de-Famille. Dat betekende ook een ommezwaai van de website die we aan het bouwen waren. Meer producten betekende een andere inrichting van het systeem, maar ook de sfeer en uitstraling diende bij de producten als totaal te passen. Samen met Addvision uit Sliedrecht hebben we hier hard aan gewerkt. Dit resulteerde erin dat we op 12 januari 2012 om 12.02 uur live konden met onze website.