Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

ONS VERHAAL

De personen achter Bommels Conserven

  • Bommels Conserven is opgericht door Marc en Dineke van Bommel, twee levensgenieters die voortdurend op zoek zijn naar mooie en smaakvolle producten en die daar anderen graag van willen laten meegenieten.
  • Wij importeren delicatessen die exclusief via Bommels Conserven verkrijgbaar zijn, die duurzaam zijn en een toegevoegde waarde hebben voor de toenemende vraag van de consument naar mooie, eerlijke en smaakvolle producten.
  • Importeur van diverse merken te weten Amatller, Anis de Flavigny, Belberry, Cartwright & Butler, Comtesse du Barry, Cottage Delight, Epicerie-de-Provence, Fratelli Lunardi, Fudge Kitchen, Generous, Hacienda Guzman, Jean Martin, la Belle-Iloise, la Cultivada, la Vecchia Dispensa, Maison Bruyère, Mileeven, Quai Sud, Sal de Ibiza, Sarah's Honey, Secrets-de-Famille, Seed and Bean, Simón Coll, Summerdown, Van der Burgh Chocolaad, Whittard en last but not least Willie's Cacao. 

Onze missie is om de consument via de betere delicatessenzaak te overtuigen dat conserven* ook kunnen voldoen aan de versbeleving, eerlijk en hoogwaardig zijn, maar vooral ook trendy en passend in een wereld waarin alles snel gaat.

De definitie van conserven is het licht- en luchtdicht verpakken van voedsel om dit lang te kunnen bewaren. Dat verpakken kan bijvoorbeeld in blik, glas of andere soorten verpakkingen. Een lang houdbare verpakking gevuld met een culinair kwaliteitsproduct, daarmee onderscheidt Bommels Conserven zich.

Onze Doelgroep

De winkelier, maar ook de horeca of ondernemer in relatiegeschenken die op zoek is naar een product dat hoogwaardig van kwaliteit is met een bijzondere uitstraling.

Daarnaast bieden wij de consument de mogelijkheid om via onze webshop onze producten te kopen.

Onze producten kenmerken zich door:

  • Authenticiteit (ambachtelijk bedrijf, op kleine schaal verkrijgbaar, puurheid van product).
  • Aantrekkelijke uitstraling (zowel product als verpakking).
  • Een verhaal achter het product (duurzaam, puur, een trotse producent)
  • Topkwaliteit van de producten.

Onze producenten

We werken met producenten die trots zijn op hun producten. Die reden hebben ze ook. Het zijn voornamelijk kleinschalige bedrijven of familiebedrijven, die bezig zijn om een puur en eerlijk product in de markt te zetten. Zij doen dat met passie en willen anderen van hun heerlijkheden laten mee genieten. Het zijn bedrijven die of heel jong zijn of juist een geschiedenis van generaties hebben. Voor ons maakt het niet uit, zolang de kwaliteit, duurzaamheid en de juiste prijs / kwaliteitsverhouding gewaarborgd blijft.
 
Onze producenten werken met pure en eerlijke ingrediënten, vinden duurzaamheid belangrijk en laten dat tot uiting komen in hun bedrijfsvoering. Sommige van hen kiezen er bewust voor om dit niet tot uiting te laten komen in certificeringen omdat dat in veel gevallen overbodig is (bijvoorbeeld wanneer gewerkt wordt met premium cacao) of omdat onze producenten daarvoor te kleinschalig zijn.
 
Wij zijn er trots op wat deze producenten presteren en kiezen er dan ook bewust voor om met producenten te werken die hun eigen naam / label voeren. Ze hebben tenslotte een verhaal over hun bedrijf en het product dat ze maken. Daarnaast kunnen we door het gebruik van hun naam / label de traceerbaarheid terug brengen tot de bron.
 

De verhalen achter de producenten en hun / haar producten delen we graag, daarom hebben we deze vastgelegd in onze Delicatessenbijbel. Klik hier