Logo
Augustapolder 12
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180- 46 52 55 of +31(0)6 - 24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl

Sauzen

Een saus maken zoals op restaurantenniveau is echt niet zo moeilijk

Bij een mooi stukje vlees of vis hoort toch een lekkere saus. Met deze recepten kan je op eenvoudige wijze een geweldige saus op tafel toveren. Nu is echt iedereen een masterchef.

 
Champignonsaus
Champignonsaus
Een klassieker van een saus maar o zo lekker.. Deze roomsaus is een veelzijdige saus en laat zich bijna bij alle gerechten passen: vis, vlees, gevogelte, wild of een verrukkelijke pasta
Voorbereiding: 15 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Klassieke Wildsaus
Klassieke Wildsaus
Een perfecte begeleider bij dat mooie stukje wild.
Voorbereiding: 15 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Pepersaus
Pepersaus
Een heerlijke ouderwetse pepersaus
Voorbereiding: 10 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Jagersaus
Jagersaus
De bekende pakjes zijn nu echt verleden tijd bij het proeven van deze zelfgemaakte jachtsaus. Zo puur kan het zijn.
Voorbereiding: 15 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Mosterdsaus
Mosterdsaus
Weer zo klassieker van een saus. De bekende mosterdsaus heerlijk bij rund-, gevogelte- en tal van visgerechten
Voorbereiding: 15 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Rozemarijnsaus
Rozemarijnsaus
Een heerlijke volle saus voor een mooi stukje vlees
Voorbereiding: 15 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Portsaus
Portsaus
Een prachtige Portsaus wat een goede begeleider is bij tal van wild-, lam- en rundergerechten
Voorbereiding: 15 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Wildsaus met Chocolade
Wildsaus met Chocolade
Een heerlijke saus voor dat mooie stukje wild verrijkt met een vleugje chocolade
Voorbereiding: 15 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.
Witte wijnsaus
Witte wijnsaus
Als een vis in het water zo heerlijk wordt het visgerecht met deze zelfgemaakte witte wijnsaus
Voorbereiding: 15 min. Voor 4 personen
Bereidingstijd: 10 min.