Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
Le Chocolat  Doorn

Chocoladewinkel in Doorn

Le Chocolat in Doorn

In de prachtige omgeving vind u midden in Doorn de winkel Le Chocolat. Zoals de naam doet vermoeden vindt u hier een uitgebreid assortiment aan bonbons, repen, maar ook thee, noten en andere zalige delicatessen om van het leven te genieten. Ook de beroemde Skitaart in 1978 uitgevonden door Banketbakker Ruud van Oort is hier te verkrijgen. 

Bij Le Chocolat is men constant op zoek naar bijzondere en lekkere producten. Geniet van een dagje in de omgeving en sluit af met een bezoek aan le Chocolat. 

Verkrijgbaar bij Le Chocolat Doorn
Cartwright & Butler
Cartwright & Butler
Het Engelse bedrijf Cartwright & Butler heeft zich sinds 1981 toegelegd op het maken van delicatessen van de hoogste kwaliteit met de beste ingrediënten en met respect voor de Engelse theetraditie. Hun koekjes voldoen daar absoluut aan
Belberry
Belberry
De delicatessenwinkel mondde uit tot een bedrijf dat wereldwijd haar producten weg zet maar nog steeds worden de producten op ambachtelijke schaal bereid.
Summerdown
Summerdown
Engeland was ooit de bakermat van de beste pepermunt. Het vertrok. Summerdown bracht de teelt van pepermunt weer terug naar Engeland en maakt daarvan de meest delicieuze producten
Thee van Whittard
Thee van Whittard
Met liefde voor de Engelse theetraditie blijft het oude Engelse bedrijf zich ontwikkelen op het gebied van thee met traditionele maar ook met nieuwe eigentijdse smaken in klassieke of lekkere trendy verpakkingen.
Producten verkrijgbaar bij Le Chocolat Doorn
C&B - Boter Fudge in Blik
C&B - Boter Fudge in Blik
De Engelsen weten als geen ander hoe ze mooie fudge moeten maken. Cartwright & Butler deed het ook voor u en levert te fudge in een prachtig bewaarblik.
Adres

Le Chocolat Doorn
Dorpsstraat 35
3941 JK Doorn
T: 06-13742882
E: lechocolat@xs4all.nl
W: www.lechocolat.online

Le Chocolat  Doorn
notenafdeling_1.jpg
5.jpg
2.jpg
1.jpg
3.jpg
presentatie1_79.jpg
Notenafdeling.jpg
8.jpg
Plan uw route