Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
Daily Delis Amsterdam

Delicatessenwinkel in Amsterdam

Eetwinkel Daily Delis Amsterdam

Dit zeggen de eigenaren Martijn en Chiquita zelf:

Daily Delis is een eet- en drinkwinkel. In de winkel verzamelen we het lekkerste van ver weg én dichtbij. Het aanbod varieert van chorizo’s, hammen en salami’s uit Spanje en Italië, maar ook verse en droge worsten van Brandt & Levie en paté's van scharrelvlees.

Daarnaast hebben we een fantastisch aanbod van, veelal biologische, kazen uit binnen- en buitenland. Diverse ingrediënten, zoals diverse soorten risotto, olijfolies, azijnen zijn ook allemaal in de winkel te vinden.

We zijn shop-in-shop van het Vlaamsch Broodhuys en bieden hun ambachtelijk brood dagelijks vers in onze winkel aan.

De dagverse eigengemaakte tapenades, frittatta, pesto, tonijnsalade maken het aanbod nog unieker en completer.

Het drinken bestaat uit mooie diverse speciaalbieren van kleine brouwerijen en heerlijke biologische wijnen. Aangevuld met een uitgebreide selectie thee en koffie – veelal biologisch en fair trade – en frisdranken.

Naast dagelijkse delicatessen is er bij ons van alles te vinden op het gebied van eten en drinken om de kookliefhebber te inspireren. Prachtig aardewerk, sierlijke glazen en karaffen en inspirerende kookboeken maken het plaatje compleet.

Wij selecteren onze producten vanuit een oprechte passie voor eten en drinken. Kwaliteit en smaak staan daarbij voorop. Daarnaast spelen uiteraard ook duurzaamheid en fair trade een grote rol.

Martijn Swart hielp als 15-jarige al in de keuken van het restaurant van zijn ouders. Tijdens zijn studie Klassieke Archeologie werkte hij in een slijterij en een catering. Daarna is hij als kok in een restaurant aan de slag gegaan, waar hij na zijn studie nog enige jaren is blijven werken. Na een omzwerving in de wereld van de ICT werd het tijd om zijn passie voor eten en drinken te combineren. Met Daily Delis tot gevolg.

Eten en drinken zijn dagelijkse bezigheden waar iets leuks en lekkers van gemaakt moet worden. De kracht van Martijn ligt in zijn uitgebreide kennis van de producten. Voor advies op eet- en drinkgebied moet u bij hem zijn.

Verkrijgbaar bij Daily Delis Amsterdam
Cartwright & Butler
Cartwright & Butler
Het Engelse bedrijf Cartwright & Butler heeft zich sinds 1981 toegelegd op het maken van delicatessen van de hoogste kwaliteit met de beste ingrediënten en met respect voor de Engelse theetraditie. Hun koekjes voldoen daar absoluut aan
Van der Burgh Chocolaad
Van der Burgh Chocolaad
Exclusieve met de hand verwerkte chocolade door Van der Burgh Chocolaad. Deze chocolade ziet eruit als ware kunstwerkjes en is verkrijgbaar in verschillende smaken
Confituren, Lemond Curd & Clotted Cream
Confituren, Lemond Curd & Clotted Cream
Confiture waarvoor de beste kwaliteit fruit wordt gekozen. Vervolgens worden ze in open ketels kleinschalig en op ambachtelijke wijze bereid. Een keuze uit heel traditioneel tot zeer exquise, maar allemaal van een super kwaliteit.
Willie's Cacao Repen
Willie's Cacao Repen
Willie's Cacao is de maker van de bean to bar repen van cacao uit één herkomstgebied (single origin). Deze repen variërend van wit tot puur zijn een waar feest voor de chocoladeliefhebber
 Zaabär
Zaabär
Opgericht in 2007 door François Decarpentrie. Zaabär is geïnspireerd door de bazaar van Istanbul met al haar specerijen. Zaabär is een innovatief concept dat Belgische Chocolade combineert met specerijen.
Holdsworth Chocolate
Holdsworth Chocolate
Het Familiebedrijf Holdsworth startte in 1988 met een passie voor chocolade en de visie dat er altijd een markt is voor premium handgemaakte chocolade. Nog steeds maakt dit familiebedrijf vol enthousiasme de meest mooie chocolade creaties.
Vis
Vis
Wij importeren de vis in blik van la Belle-Iloise en van Kiele. Het beste van het beste uit zee. Onder andere het Algemeen Dagblad schrijft hier lovend over. Daarnaast werken we samen met Dutch Smoked voor gerookte vis in blik waarvan het water u in de mond zal lopen.
Amatller
Amatller
Een van de oudste chocolatiers Amatller, die in 1797 in Barcelona startte met het maken van chocolade.
Producten verkrijgbaar bij Daily Delis Amsterdam
Amatller - Napolitains Melk chocolade in box 200gr
Amatller - Napolitains Melk chocolade in box 200gr
Een heerlijke mix van chocolade in een mooie bewaarbox.
Amatller - Choc Fleur de Sel Bloemblaadjes 60 gr
Amatller - Choc Fleur de Sel Bloemblaadjes 60 gr
Heerlijke dunne bladeren van chocolade met Fleur de Sel, verpakt in een metalen doos
Vissoep
Vissoep
Een aanrader deze vissoep van la Belle-Iloise
Rouille Knoflook en piment
Rouille Knoflook en piment
De begeleider van vissoepen. De basis voor een court bouillon. Een pittige rouille die naast de knoflook ook piment bevat
Sal de Ibiza - Navullingen en Grootverpakking
Sal de Ibiza - Navullingen en Grootverpakking
Het zuivere zeezout van Ibiza is ook verkrijgbaar in kilo verpakkingen. Deze variant is er in een grove en een fijne korrel.
C&B - Original Toffees in pakje
C&B - Original Toffees in pakje
De navulling voor de blikken van Cartwright & Butler.
Adres

Daily Delis Amsterdam
Christiaan Huygensplein 36
1098RC Amsterdam
T: 020-4687711
E: info@dailydelis.nl
W: www.dailydelis.nl

Daily Delis Amsterdam
home_foto_01.jpg
IMG_0917.jpg
IMG_0918.jpg
IMG_0921.jpg
IMG_0919.jpg
Plan uw route