Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
Daily Delis Amsterdam

Delicatessenwinkel in Amsterdam

Eetwinkel Daily Delis Amsterdam

Dit zeggen de eigenaren Martijn en Chiquita zelf:

Daily Delis is een eet- en drinkwinkel. In de winkel verzamelen we het lekkerste van ver weg én dichtbij. Het aanbod varieert van chorizo’s, hammen en salami’s uit Spanje en Italië, maar ook verse en droge worsten van Brandt & Levie en paté's van scharrelvlees.

Daarnaast hebben we een fantastisch aanbod van, veelal biologische, kazen uit binnen- en buitenland. Diverse ingrediënten, zoals diverse soorten risotto, olijfolies, azijnen zijn ook allemaal in de winkel te vinden.

We zijn shop-in-shop van het Vlaamsch Broodhuys en bieden hun ambachtelijk brood dagelijks vers in onze winkel aan.

De dagverse eigengemaakte tapenades, frittatta, pesto, tonijnsalade maken het aanbod nog unieker en completer.

Het drinken bestaat uit mooie diverse speciaalbieren van kleine brouwerijen en heerlijke biologische wijnen. Aangevuld met een uitgebreide selectie thee en koffie – veelal biologisch en fair trade – en frisdranken.

Naast dagelijkse delicatessen is er bij ons van alles te vinden op het gebied van eten en drinken om de kookliefhebber te inspireren. Prachtig aardewerk, sierlijke glazen en karaffen en inspirerende kookboeken maken het plaatje compleet.

Wij selecteren onze producten vanuit een oprechte passie voor eten en drinken. Kwaliteit en smaak staan daarbij voorop. Daarnaast spelen uiteraard ook duurzaamheid en fair trade een grote rol.

Martijn Swart hielp als 15-jarige al in de keuken van het restaurant van zijn ouders. Tijdens zijn studie Klassieke Archeologie werkte hij in een slijterij en een catering. Daarna is hij als kok in een restaurant aan de slag gegaan, waar hij na zijn studie nog enige jaren is blijven werken. Na een omzwerving in de wereld van de ICT werd het tijd om zijn passie voor eten en drinken te combineren. Met Daily Delis tot gevolg.

Eten en drinken zijn dagelijkse bezigheden waar iets leuks en lekkers van gemaakt moet worden. De kracht van Martijn ligt in zijn uitgebreide kennis van de producten. Voor advies op eet- en drinkgebied moet u bij hem zijn.

Adres

Daily Delis Amsterdam
Christiaan Huygensplein 36
1098RC Amsterdam
T: 020-4687711
E: info@dailydelis.nl
W: www.dailydelis.nl

Daily Delis Amsterdam
home_foto_01.jpg
IMG_0917.jpg
IMG_0918.jpg
IMG_0921.jpg
IMG_0919.jpg
Plan uw route