Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
De Kouter Noten- & Fruitboetiek Gent

Delicatessenwinkel in Gent

De Kouter

Bezielers van de Kouter in Gent zijn Marc en Ancha, tevens uitbaters van ‘Fruitboetiek De Tant’ in de Voldersstraat. ‘Het standaard aanbod in de winkel werd altijd verzorgd door Marc, terwijl Ancha zich meer en meer begon te focussen op het aanbod aan noten en gedroogd fruit. Het cliënteel reageerde daar zeer positief op. Uiteindelijk begon de winkel in de Voldersstraat teveel ruimte op te eisen. Toen het pand op de Kouter in Gent vrijkwam, hebben ze dan ook geen seconde getwijfeld.’

‘De Kouter’ is gespecialiseerd in dagverse gebrande noten en gedroogd (én vers) fruit. Dagelijks vindt u hier huisgemaakte notenmixen, met en zonder chocolade. ‘We luisteren naar wat de klant wenst. Daarbij komen ze steeds met een nieuw en verrassend assortiment.

‘De Kouter’ biedt ook vers geperst fruitsap, smoothies, yoghurtijs, pastasalades, lunchsalades, kwark met vers fruit, allerhande snoepjes of een vers gesneden fruitsalade. Maar ook prachtige chocolade producten.

Van de productgroepen die hieronder zichtbaar zijn, worden één of meerdere producten bij De Kouter in de winkel verkocht. Op zoek naar een specifiek product of smaak. Neem dan altijd eerst contact op om er zeker van te zijn, dat dit product ook beschikbaar is.

Verkrijgbaar bij De Kouter Noten- & Fruitboetiek Gent
Bereidingen voor Cocktails, Wijn, Rum & Wodka
Bereidingen voor Cocktails, Wijn, Rum & Wodka
"To cook well, you must have good ingredients and good recipes". Met deze bereidingen en siropen voor je eigen cocktailmelange lukt dat altijd.
Cacaobonen
Cacaobonen
Cacaobonen geroosterd, gekaramellisseerd en ....
Whittard of Chelsea 1886
Whittard of Chelsea 1886
Een oud bedrijf dat haar kennis in de aflopen jaren heeft vergaard met het in- en verkopen van koffie, thee en cacao. Belangrijkste missie is om daarin de consument het beste te bieden. Dat doen ze sinds 1896.
Cartwright & Butler
Cartwright & Butler
Het Engelse bedrijf Cartwright & Butler heeft zich sinds 1981 toegelegd op het maken van delicatessen van de hoogste kwaliteit met de beste ingrediënten en met respect voor de Engelse theetraditie. Hun koekjes voldoen daar absoluut aan
Generous
Generous
De ambachtelijke koekjesfabriek van Generous stelt u een rijk gamma biologische, glutenvrije producten voor. Ze zijn biologisch, bevatten geen gluten en toch smaken ze…heerlijk!
Honing
Honing
Honing van trotse producenten met ieder zijn eigen onderscheidend vermogen. Belberry met expertise in het maken van confiture, Sarah's Honey Range met een generatie lange ervaring in het maken van honing op geheel eigen wijze
Thee van Whittard
Thee van Whittard
Met liefde voor de Engelse theetraditie blijft het oude Engelse bedrijf zich ontwikkelen op het gebied van thee met traditionele maar ook met nieuwe eigentijdse smaken in klassieke of lekkere trendy verpakkingen.
Van der Burgh Chocolaad
Van der Burgh Chocolaad
Exclusieve met de hand verwerkte chocolade door Van der Burgh Chocolaad. Deze chocolade ziet eruit als ware kunstwerkjes en is verkrijgbaar in verschillende smaken
Willie's Cacao
Willie's Cacao
Een concept van chocolade producten van bean to bar geheel in eigen hand van William Harcourt-Cooze. Een assortiment van diverse producten op basis van single estate cacao
Duo Repen van Zaabär
Duo Repen van Zaabär
De duo serie bestaat uit 2 chocoladerepen gemaakt van Belgische chocolade voorzien van specerijen, kruiden of bloemen. De repen tonen als kostbare juwelen, die in een luxe geschenkdoos zijn verpakt.