Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
ChiQoorij Etten-Leur

Patisserie en delicatessenwinkel in Etten-Leur

Chiqoorij

Marloes en Katja hebben beiden gewerkt in de internationale scheepvaart, alvorens zij besloten hun eigen winkel op te zetten. Een paar jaar geleden zijn ze in het hart van Etten-Leur gestart met een zeer verfijnde patisserie- en delicatessenwinkel. De patisserie maar ook hartige gerechten worden door kok Marloes bereid in haar eigen productiekeuken die onderdeel uitmaakt van de winkel. De gebakjes en andere patisserie zien er uit als kunstwerkjes en smaken goddelijk. Daarnaast kun je hier terecht voor catering en bruidstaarten en een uitgebreid assortiment van delicatessen van Bommels Conserven. 

Van de productgroepen die hieronder zichtbaar zijn, worden één of meerdere producten bij Chiqoorij in de winkel verkocht. Op zoek naar een specifiek product of smaak. Neem dan altijd eerst contact op om er zeker van te zijn, dat dit product ook beschikbaar is.

Verkrijgbaar bij ChiQoorij Etten-Leur
Crackers & Toast
Crackers & Toast
Of je nu kiest voor Franse of Italiaanse producten, ze zijn allemaal ambachtelijk gemaakt en zijn lekker als basis belegd met .... of lekker om zo te eten
Confituren, Lemond Curd & Clotted Cream
Confituren, Lemond Curd & Clotted Cream
Confiture waarvoor de beste kwaliteit fruit wordt gekozen. Vervolgens worden ze in open ketels kleinschalig en op ambachtelijke wijze bereid. Een keuze uit heel traditioneel tot zeer exquise, maar allemaal van een super kwaliteit.
Vinaigrettes
Vinaigrettes
Krachtige verrijkers van onze gerechten. We bieden ze op basis van fruit en op basis van sauzen. Laat je verrassen.
Vis
Vis
Wij importeren de vis in blik van la Belle-Iloise en van Kiele. Het beste van het beste uit zee. Onder andere het Algemeen Dagblad schrijft hier lovend over. Daarnaast werken we samen met Dutch Smoked voor gerookte vis in blik waarvan het water u in de mond zal lopen.
Willie's Cacao
Willie's Cacao
Een concept van chocolade producten van bean to bar geheel in eigen hand van William Harcourt-Cooze. Een assortiment van diverse producten op basis van single estate cacao
Paté's & Rillettes
Paté's & Rillettes
Mooie producten van Secrets-de-Famille en Comtesse du Barry, die ambachtelijke paté's, rillettes en foie gras bieden. En last but not least de verfijnde charcuterie die we direct uit Spanje naar u laten verzenden.
Chips van Sal de Ibiza
Chips van Sal de Ibiza
Een heerlijke krokante chips bereid met het zeezout van Sal de Ibiza. Zout verkregen door verdamping en het drogen in de zon en boordevol mineralen
Snoepgoed
Snoepgoed
Een luxe serie snoepgoed van Anis de Flavigny en van Cartwright & Butler
Koekjes
Koekjes
We werken met ambachtelijk producenten die zalige koekjes maken, ieder met zijn eigen specialiteit en op basis van eigen recepturen.
Adres

ChiQoorij Etten-Leur
Oude Bredaseweg 40
4872 AE Etten-Leur
T: 076- 5020740
E: info@chiqoorij.nl
W: www.chiqoorij.com

ChiQoorij Etten-Leur
IMG_0282.jpg
IMG_0281.jpg
IMG_0251.jpg
IMG_0258.jpg
IMG_0256.jpg
IMG_0252.jpg
IMG_0278_-_kopie.jpg
IMG_0285.jpg
IMG_0279.jpg
IMG_0254.jpg
IMG_0255.jpg
IMG_0265.jpg
Plan uw route