Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
Gransjean Wijnen en Delicatessen Den Haag

Delicatessenwinkel Den Haag

Gransjean Wijnen en Delicatessen

Gransjean Wijnen en Delicatessen behoort tot de kern van de Archipelbuurt in Den Haag. De klanten laten zich graag verrassen en stellen de kennismaking met steeds weer nieuwe producten die op een aantrekkelijke wijze worden gepresenteerd, op prijs. In dit deel van Den Haag wonen ook veel mensen die uit het buitenland afkomstig zijn of daar juist regelmatig verblijven. 

De mooie producten die in zijn winkel worden verkocht laten zich uitstekend combineren met de wijnen die hier ook verkocht worden. 

In de winkel, die niet is aangesloten bij een organisatie, dus nog geheel zelfstandig opereert, werken onder leiding van Jochem van der Loos zeer enthousiaste mensen: Jos, Nelleke, Linde en Sheetal. Met elkaar vormen zij een zeer enthousiast team dat altijd op een vriendelijke manier de klanten probeert te verrassen en laat kennismaken met de bijzonder lekkere producten. Niet voor niets is de leus van deze winkel:

“Steeds voor u op zoek naar bijzondere lekkernijen!”

Van de productgroepen die hieronder zichtbaar zijn, worden één of meerdere producten bij Gransjean in de winkel verkocht. Op zoek naar een specifiek product of smaak. Neem dan altijd eerst contact op om er zeker van te zijn, dat dit product ook beschikbaar is.

Verkrijgbaar bij Gransjean Wijnen en Delicatessen Den Haag
Chutneys, Kaasbegeleiders & Konfijten
Chutneys, Kaasbegeleiders & Konfijten
Een veelomvattende naam. Onder deze categorie vind je de hartige Chutneys, Kaasbegeleiders en Konfijten terug
Chips van Sal de Ibiza
Chips van Sal de Ibiza
Een heerlijke krokante chips bereid met het zeezout van Sal de Ibiza. Zout verkregen door verdamping en het drogen in de zon en boordevol mineralen
Crackers & Toast
Crackers & Toast
Of je nu kiest voor Franse of Italiaanse producten, ze zijn allemaal ambachtelijk gemaakt en zijn lekker als basis belegd met .... of lekker om zo te eten
Fonds
Fonds
Om een lekkere saus te maken, heb je een goede basis nodig. Belfond - de Belgische maker van ambachtelijke fonds - heeft ze al voor u gemaakt.
Soep
Soep
Soepen alsof ze zelf gemaakt zijn, maar dan uit blik
Vis
Vis
Wij importeren de vis in blik van la Belle-Iloise en van Kiele. Het beste van het beste uit zee. Onder andere het Algemeen Dagblad schrijft hier lovend over. Daarnaast werken we samen met Dutch Smoked voor gerookte vis in blik waarvan het water u in de mond zal lopen.
Zouten
Zouten
Zout is toch zout zou je zeggen, niets is minder waar. Laat u verrassen door de verschillende zouten. Een verzameling van het beste uit de wereld
Van der Burgh Chocolaad
Van der Burgh Chocolaad
Exclusieve met de hand verwerkte chocolade door Van der Burgh Chocolaad. Deze chocolade ziet eruit als ware kunstwerkjes en is verkrijgbaar in verschillende smaken
Willie's Cacao
Willie's Cacao
Een concept van chocolade producten van bean to bar geheel in eigen hand van William Harcourt-Cooze. Een assortiment van diverse producten op basis van single estate cacao
Cacao
Cacao
Cacao varianten van puur tot exotische combinaties, laat u verrassen voor een zalige hot chocolate
Bereidingen voor Cocktails, Wijn, Rum & Wodka
Bereidingen voor Cocktails, Wijn, Rum & Wodka
"To cook well, you must have good ingredients and good recipes". Met deze bereidingen en siropen voor je eigen cocktailmelange lukt dat altijd.
Thee
Thee
Een prachtig gamma van diverse theesoorten van Whittard. Keuze uit zwarte, groene thee of gearomatiseerde thee. Daarnaast bieden we u ook de thee van Cartwright & Butler.
Producten verkrijgbaar bij Gransjean Wijnen en Delicatessen Den Haag
Aardbeien Confiture
Aardbeien Confiture
Een aardbeien confiture met minimaal 55% fruit en slechts een weinig suiker toegevoegd.
Adres

Gransjean Wijnen en Delicatessen Den Haag
Bankastraat 12
2585 EN DEN HAAG
T: 070 350 3980
E: info@gransjean.nl
W: www.gransjean.nl

Gransjean Wijnen en Delicatessen Den Haag
Plan uw route