Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
Jokkmokk Eindhoven

Delicatessenwinkel in Eindhoven

Jokkmokk in Eindhoven

Jokkmokk is een stadje in Zweeds Lapland. In de gelijknamige winkel in Eindhoven zullen geen kazen uit die plaats te vinden zijn, ook zul je daar een IKEA-sfeer tevergeefs gaan zoeken. Waarom dan toch die naam?

Louis Klomp, de initiator van Jokkmokk in Eindhoven heeft Scandinavische talen gestudeerd in een ver verleden. Net na zijn studie had hij plannen om met een studiegenoot en vriendin een lunchcafé te beginnen in Groningen (waar ze gestudeerd hadden). De naam van die zaak was na lang dubben op Jokkmokk uitgekomen, omdat het Scandinavisch was en omdat het leuk klonk.

Bij Jokkmokk vindt u een kazen met een verhaal, met passie en natuurlijk met smaak. Uit de buurt en van verder weg. Biologisch is een plus, maar geen dogma. Voor Kaas & Dingens gaat u voortaan gewoon naar Jokkmokk. 

Verkrijgbaar bij Jokkmokk Eindhoven
Chutneys, Kaasbegeleiders & Konfijten
Chutneys, Kaasbegeleiders & Konfijten
Een veelomvattende naam. Onder deze categorie vind je de hartige Chutneys, Kaasbegeleiders en Konfijten terug
Seed and Bean
Seed and Bean
Met de visie om fairtrade / biologische producten te maken, die lekker en betaalbaar zijn, startte Seed and Bean in 2005 haar bedrijf. Nu jaren later, kunnen we de markt van zijn bijzondere chocolade laten genieten
Crackers & Toast
Crackers & Toast
Of je nu kiest voor Franse of Italiaanse producten, ze zijn allemaal ambachtelijk gemaakt en zijn lekker als basis belegd met .... of lekker om zo te eten
Producten verkrijgbaar bij Jokkmokk Eindhoven
Sal de Ibiza - Fleur de Sel (keramische pot)
Sal de Ibiza - Fleur de Sel (keramische pot)
Zeezout in haar zuiverste vorm afkomstig van het eiland Ibiza en vervaardigd door Sal de Ibiza door enkel verdamping en het langzaam drogen in de zon. Het zout zit in een keramische pot met een keramisch lepeltje.
120 - Biologische Balsamico of Modena
120 - Biologische Balsamico of Modena
De Biologisch gecertificeerde variant van de Balsamiche Doti. Deze balsamico laat zich uitstekend begeleiden bij zowel zoete als hartige gerechten.
Adres

Jokkmokk Eindhoven
Bergstraat 35
5611 JX Eindhoven
T: 06-14984912
E: hallo@jokkmokk.nl
W: wwwl.jokkmokk.nl

Jokkmokk Eindhoven
bord.jpg
heritier.jpg
Gevel.jpg
wijnen.jpg
krant.jpg
Plan uw route